Українська Канада
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Но уже с единоразовым документом? Или что им должно там прийти? Или визы родительской достаточно будет?
-
Додзвонилася на гарячу лінію з 2 питань: 1) запрошення на біометрію діє більше 30 днів, навіть якщо у вашому кабінеті вказаний термін 2) Щодо ситуації, якщо немає у дітей віком закордонного паспорту: вони можуть летіти за свідоцтвом народження.
-
Оо, дякую.
-
записалась у Варшаву, скасувала запит і була така проблема як у Вас. Потім зайшла на сайт VFS global але іншої країни (не Польщі) і так зареєструвалась. Так пропустило далі
-
Дякую дуже)
-
Я в Варшаву і записувався. А як робили Ви?
-
Тільки готівку
-
Вибачте за таке питання. Не розуміюся в цьому. Декларувати треба гроші, які і на картці і готівку, чи тільки готівку? Якщо сумма більше 10.000, але частина на картці, а частина готівкою?
-
у мене було таке з Варшавою, я змогла зареєструватись знову лише у іншу країну
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, может хтось з такою проблему вже мав справу. Записався на сдачу біометрії, але треба було анулювати свій візит. Все зробив через сайт і тепер не можут записатися на іншу дату. На сайті висвічується інформація, що допустима кількість записів вичерпана. На інфо лінії глухо по цьому питанню. Дякую за відповідь.
-
Дякую)
-
Який кордон ви маєте на увазі? Канади? Пошукайте в чаті. Вчора обговорювали цю тему