Українська Канада
-
Не треба говорити так однозначно Немає точної інфи Я багато разів чув, що умова - це подати на візу до березня 2023, і ворк перміт видадуть Або ж потрібно мати POE letter of introduction-WP, і з цим листом видадуть ворк перміт і після березня До речі, адмін цієї групи також думки, що головне встигнути подати на візу (якщо не помиляюся) Ніхто не знає прям точної інфи
-
Його дають менше тим, у кого паспорт дійсний менш, ніж на три роки Бо ворк перміт не можуть видати на більший строк, ніж дійсний паспорт
-
Ця программа тiльки для громадян та постийних мешканцiв.
-
Підкажіть будь ласка, мені прийшов letter of Introduction де термін придатності work permit до 25го року, це означає, що якщо я отримую work permit він буде дійсний до цього терміну навіть якщо я його отримаю через рік півтора наприклад, або він видається на 3 роки з моменту його отримання в аэропорту?
-
Дякую
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка. Прийшов лист на біометрію, та чогось не можу знайти такої функції в Данії. Хоча посольство наче є. Дякую
-
Або мінімалка, але два дохода. На одній мінмалці без дитячих CUAETівцям дуже важко вигрібати.
-
Ну а якщо, наприклад, стіл? В мене було що побачив козирний стіл. З ДЕРЕВИНИ! Старий! Antique! Solid wood! Два вечора, інструмент, лак, натхнення, подяка ПТУ за спеціальність столяра і результат залишився би і досі, якщо вписувався в сучасний інтер'єр будинку. Зараз на гірший дізайн ціни вище: www.kijiji.ca/v-mobilier-cuisine-table/ville-de-montreal/table-de-salle-a-manger-diner-bois-massif-luxe-luxueuse-drexel/1611081624
-
Ну не бери, іншому залишиться. :))))