Українська Канада
-
Те саме тільки з 30,03
-
Дякую!
-
Зробіть запит на OWP у аэропорту.
-
Добрий день.Таке питання:якщо при заповненні заяви виходив строк дії закордонного паспорту,відіслав як є,але потім продовжив його у консульстві.Як тепер додати фото ,що строк дії паспорта продовжено?
-
Підскажіть будь ласка втратила телефон і не маю доступна до пошти , пароль теж забула від акаунта, прийшли запит на біо , ще не подавали , чи можна створити новий аккаунт і нові анкети? Це законно?
-
Добрий день.Таке питання:якщо при заповненні заяви виходив строк дії закордонного паспорту,відіслав як є,але потім продовжив його у консульстві.Як тепер додати фото ,що строк дії паспорта продовжено?
-
Всім привіт. Як гадаєте, чи може дружина відіслати резюме роботодавцю, якщо ще не має дозволу на роботу. Знаходиться в Україні і має тільки запрошення на біометрію. Дякую
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, можливо у когось була така ж ситуація... Я отримала візу по програмі GUAET, але work permit не прийшов. Окремої заявки на нього не заповнювала, тільки у анкеті вказувала, що планую працювати. Можу я якось зараз дозаповнити анкету щоб його отримати?