Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи в Латвії можна біометрію здавати? Не можу знайти ніякої адреси.
-
Вітаю. Запитання до тих, хто надсилав паспорти поштою у візовий центр Варшава. 01.04 надіслали, 04.04 отримано візовим центром. Досі чекаємо повідомлення про отримання. Але, сьогодні прийшов лист про опитування. 1. Комусь приходили аналогічні листи? 2. Чи реагували ви на них? Буду вдячна за відповідь! ⬇️нижче фото листа
-
Нічого страшного. Термін здачі біометрії за 30 днів відмінили
-
Якщо у Польщі подав документи на виплату допомоги це означає що у Канаді не маєш права на допомогу?
-
DCS - E-passport photo: A copy of the photo contained in the chip of your e-passport that was captured when you scanned your passport in the IRCC digital capture mobile application.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, не зовсім зрозуміла яке саме фото потрібно прикріпити
-
И сдать экзамен IELTS на 6,5 минимум,а это капец как не легко!!!!
-
Добрий день У когось був досвід з надсиланням паспорта з Варшави у інші міста (Берлін, Відень, Будапешт) для вклейки візи. Чи можливий такий варіант? І скільки це коштувало?
-
Я 4.04 здала і теж тиша.Тільки опитування прийшло.
-
Я заехала 23.03 по заграну, выехала по укр 29.03. Все прошло норм, ничего не спрашивали. Может повезло