Українська Канада
-
На теперішній час - ні, але ніхто не знає, як буде вподальшому
-
Я тиждень до повідомлення що паспорт готовий і зміни статуса на одобрено в кабінеті. Але сам паспорт ще чекаю курьєром. В візовому сказали що декілька робочих днів відправляють. Сьогодні бачила пост, що ніби то візовий сказали що наразі до 3 тижнів то норма можуть розглядати. Не знаю на скільки то правда, але люди пишуть)
-
Привіт! Хтось намагався скасувати запис на біометрію? Чомусь видає цю помилку. Хто знає, у чому проблема?
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, в випадку одобрення візи, чи є обмеження по часу коли треба виїхати до Канади?
-
Адмін, прохання до Вас... В Правилах даної спільноти, першою умовою ви зазначили мови спілкування: українська та англійська. Тобто, мовою руцкого окупанта спілкування тут не передбачене! Попрошу це врахувати і всіх учасників, адже зараз як ніколи актуально забути про мову рашинського агресора.
-
28 отправила в вену с братиславы 29 почта доставила 4 апреля только пришло письмо с vfs с трек номером 5 и сегодня еще письмо Надеюсь что отправят почтой
-
Я маю на увазі на екрані
-
Якщо Ви оплатили кур‘єра і вложили квитанцію про оплату в конверт разом із паспортом,тоді Вам не потрібно їхати у Відень.Ваші документи Вам надішлють на той адрес який Ви вказали для повернення. А якщо Ви не оплатили кур‘єра на повернення листа,тоді Вам прийдеться їхати до Відня і забирати свої документи самостійно.Безкоштовно відправлення Вам не зроблять.Але спершу дочекайтесь повідомлення яке надійде Вам на email,що Ваші документи готові.
-
а що ви відповіли на питання навіщо приїхали?
-
Друзі, підкажіть ще таке питання якщо знаєте, якщо я подорожувала до Чехії, але кордон перетинала у Словакії і відмітка у паспорті стоїть лише у Словакії - які дані заносити до Тревел хісторі, писати Чехії і Словакію чи лише одну з кран і яку?) Хто як вносив дані?) Дякую!)
-
Дякую Вам безмежно🕊