Українська Канада
-
Спасибо Вам за подсказку.♥️
-
не обов'язково в приваті можна тут ми хочемо знати. що та як?
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, хтось платив за кур'єра в банку в Бухаресті? Вони хочуть якийсь баркод
-
Доброго дня. Прошу вибачення, взяв перший комент, то ж до нього й пишу. Питання в тому, чи потрібно, й чи можливо оплатити кур'єра в обидві сторони, у випадку відправки паспортів до Польщі VFS. Прийшов запрос на оригінал паспортів. Ми знаходимось в Литві. Дякую
-
Привіт , така ситуація в мене, горю бажанням переїхати в Канаду. Я почав цікавитися міграцією ще в 2015 але припала Канада до душі аж в 2017 , відтоді я шукаю можливість переїзду, цей переїзд став моєю мрією по суті . Зараз я працюю в Данії що б заробити рік досвіду для переїзду, але по програмі CUET я можу переїхати і без нього, я вже заповнив аплікацію, вже став на чергу на біометрію і шукаю роботу з житлом. Але сьогодні мене пройняли нереальні сумніви, типу а чи варто ?! Все ж вдома теж не погано, батьки , є родичі і є близькі друзі з якими можна вийти прогулятися, є що згадати і є якісь знайомства. Навіть банально можна вийти в ліс розпалити вогнище, чи піти на рибалку на річку і для цього не потрібно отримувати якісь дозволи чи купувати абонемент, я боюсь що не буду щасливий в Канаді, тому що саме такі життєві дрібниці і роблять моє життя сповненим емоцій. Що порадите робити ? Дійсно дуже важко вирішити це питання. Нагадаю що Канада то моя мрія , я собі вирішив що переїду в Канаду будь що і будь коли за будь якої можливості. Але сьогодні мені згадалося життя в Україні і пробрала ностальгія. Важко прийняти рішення...
-
Посмотрите в ютюбе есть ролики тех, кто там живут. Они говорят, что неотложка очень дорого и очередь, не смотря на то, что приехал на скорой. Карточка для бесплатной медицинской помощи только через три месяца, до этого лучше оформить страховку. Нужно найти семейного врача, что очень не просто
-
добрий день, можете, будь ласка, допомогти, як має виглядати лист дозволу від батьків (parent authorisation to travel), це якась спеціальна форма чи підійде будь-яка з паспортними даними? я здала в понеділок біометрію і сьогодні прийшов лист, що необхідно вкласти ще дозвіл від батьків і перекладений сертифікат про народження, адже мені 16. можливо хтось має схожий досвід.
-
Чи були такі кейси, коли жінка подавалася у груповій заявці з невиїзним чоловіком, вона пройшла біомерику і їй вклеїли візу, а чоловік просто висить там у заявці___ Чи такі вся группа висить із- за нього?
-
скоріш за все так і зроблю, дякую !