Українська Канада
-
От би Канада взнала, що більшість реально постраждалих від війни людей, ще до Вінниці не добралася. Зато халявщиків з Європи, фальшувальників довідок, совків преться до неї до стобіса.
-
Чому?хай буде одразу відсіяти тих хто начебто гадає що він найрозумніший))
-
Прошу забанити, це протизаконно. Хто збирається в Канаду, думаю тому туди і хочуть потрапити, через те що там все по чітких правилах і законах Ну а хто робить липові справки тим бан на 5 років, такі Канаді не потрібні
-
Таких много)).. очень
-
Многие не хотят её делать,а когда их ловят с липой возмущаются
-
Спасибо большое
-
Їхати в правову країну і відразу ж брехати про вакцину🤬🤬🤬
-
Здравствуйте уважаемый Я не являюсь гражданин Украине но моя семья гражданин Украины если я подаю заявление в Канаде лучше буду оформить сначала на супругу потом буду добавить себя и детей или сразу могу на себя подавать за тем добавлю семью?! Как вы по советуете?
-
Чи потрібна біометрія дитині, і чи потрібно індифікаційний код чи ще щось, бо є тільки свідоцтво про народження (дитині 2 місяці )?
-
Типу Англію через впн, чи візовий центр в Англії?
-
не чего не нужно вы заполняете анкету её проверяют и присылают вам письмо приглашение на биометрию, вы должны отпечятать это письмо и с этим письмом берете очередь и идёте с письмом и паспортом, там не чего не спрашивают просто фоткают снимают отпечатки и сканируют ваш паспорт все. (У меня так было)
-
Спробую, дякую!