Українська Канада
-
Доброго дня, Ви мали на увазі тим часову візу які видають в країнах Європи? Чи можна після податись на CUAET? Моя мама зараз у Празі, вона зареєструвалпсь тут і отримала безкоштовну страховку від уряду Чехії, чи можна після пройти по програмі у Канаду ? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, якщо зараз бажаю виїхати я з дитиною та мамою, а потім, коли буде можливість, захоче приєднатися чоловік, то на самому початку заповнення треба обрати групу і заповнювати на всіх і чоловіка також? Чи заповнювати лише на маму і дитину, а чоловік потім сам повинен буде то все робити, коли з'явиться можливість?
-
Добрый день. Дайте пожалуйста ссылку по которой нужно подаваться на визу
-
Перевод должен делать переводчик
-
Это если сложности в заполнении док, можно перевести.
-
Неплохой переводчик
-
В кого є час підкажіть, що тут робити?
-
Як не пам'ятаю адресу компанію, де працювала 9 років тому. Що писати в адресу?
-
В мене @gmail.com пройшла
-
Ті: хто записався на біометріку - прийшов лист з проханням підтвердження запису - але коли заходжу по лінку "Confirm" - просить знов авторизуватися на сайті. Коли вводжу данні нічого не трапляється! Чи треба підтверджувати чи ні? не зрозуміло взагалі
-
Подскажите пожалуйста в самом начале не пропускает имейл адрес, пишет email addres must be in the format [email protected] У кого нибудь так было?
-
Доброго дня Чи є хтось, хто вже записався на біоиетрію в Братиславі? Як ви це зробили?
-
Т ільки номер. Не потрібно серію