Українська Канада
-
Westjet
-
Сьогодні була зустріч з експертами по еміграції. Розказували про програму і отримання статусу резидента Канади. Сказали, що втомилися пояснювати, що ця дата (31.03) в офіційних документах відноситься тільки до отримання фінансової допомоги. Щодо закінчення самої програми CUAET ніхто не давав точної дати. Тому немає інформації від влади, чи буде зупинено, чи буде до кінця війни, чи далі.
-
В мого був сінгл тревел та продовжений паспорт- все було норм. Але летіли прямим з Парижа. Можливо у вас різні авіаперевізники. Наврядчи ви зможете зараз вже щось змінити
-
Шановна спільното,потрібна порада знаючих людей.Не можу вирішити як правильно поступити.У мене є змога отримати рекомендаційні листи від попереднього роботодавця,волонтерського руху та від університету (захистила диплом з відзнакою саме перед війною).Всі ці організації,установи готові надати мені таку підтримку.Питання лише полягає у тому,якщо листи рекомендації будуть українською мовою чи зможуть мені їх перекласти в Манітоба старт?Чи краще відразу знайти перекладача ще тут в Україні ?І як правильно оформити листа,адже я ще не знаю свого роботодавця?Без вказівки кому адресовано листа виходить,що це просто характеристика.Буду вдячна за відповіді
-
Можливо, потрібно було купувати йому квиток на свій паспорт
-
Вибачте за мову, але на емоціях... Подскажите пожалуйста, у кого было такое и как вышли из этой ситуации. У меня в паспорте 2 визы, моя и сына( делали документы еще до оформления его паспорта). Сейчас на руках у него загран, но виза вклеена в мой. Летим из Варшавы во Франкфурт, дальше Канада. В Варшаве малому дают ПОСАДОЧНЫЙ ТАЛОН только до Франкфурта. Говорят делать чек ин повторно во Франкфурте. Потому что они не знают как правильно поступить. Мои действия какие? HELP!🙏
-
В нас так було, прийшло лише на нас( тато і мама), на дітей ні, зі своїми паспортами відправили і дитячі, через 3 дні прислали підтвердження на дитину, а ось на другу дитину чекали майже 3 тижні, що взяли в роботу, але згодом теж відписали і вклеїли усим
-
Буду дуже вдячна за зразок
-
Доброї ночі, скажіть будь-ласка що робити. Я маю і чоловік запрошення на вклеювання візи, син ні. Хотіли завтра відправляти або у Варшаву або в Відень але всюди пише що приймати дитячі без запиту не будуть. Підкажіть що краще робити. Дякую