Українська Канада
-
якщо ви про POE Introduction Letter-WP, то так - The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada.
-
в нас було так само - забрали після повідомлення про ready for collection. 4-м листом на пошті стало повідомлення про те, що лист has been collected (прийшов лист якраз після того, як нам видали конверт із паспортом)
-
ну як я писав вище, на прикладі мами від заповнення анкети до вклейки пройшло майже 2 місяці (без 5 днів). Я з дружиною ще чекаю (змогли відвезти через 10 днів тільки після отримання запрошення). З Бухаресту на вклейку все одно відправляли у Лондон.
-
біометрію здавали в Бухаресті. Сюди же привозили паспорти особисто після запиту на вклейку
-
ще один важливий момент, який я помітив - дата вклеєної візи в паспорті буде датою, коли в кабінеті ви отримали Original Passport Request. Тобто, на реальному прикладі мами пенсіонера була вклеєна віза W-1 від October 28, 2022 до October 28, 2025. Іншими словами - чим більше часу від моменту запрошення пройде, тим меншого строку віза у вас у підсумку вийде( Правда, не знаю поки на який термін буде видаватись work permit у такому випадку
-
так, буде відповідне сповіщення ось приклад мій (відвезли на вклейку нещодавно) Original Passport Request - November 10, 2022 Biometric Validity Letter - November 10, 2022 Biometrics Collection Letter - September 16, 2022 Client Application Summary - September 15, 2022 Submission Confirmation - September 15, 2022
-
Я сподіваюсь мене не заблокують за рекламу, але цей чат точно перетворився на "ждуни Канада", там є усі відповіді по отриманню віз, я б радив тим, хто чекає перейти туди, а ця група, як мені здається трошки про інше)