Українська Канада
-
Я теж так думаю. Наприклад чим Канада краща за Європу? Які є плюси в Канаді яких не має в Європі. Є один плюс це получити швидше громадянство. Хтось каже, що тут не має гомофобії і тут всі дружелюбні) так, в очі вам майже всі будуть люб'язні, але позаочі вас зрівняють із землею і хочуть вашого звільнення з роботи. Зі мною працюють хлопці з Мексики, так вони теж говорили, що ставлення спочатку було м'яко кажучи упереджене. Зарплати тут високі, але і ціни тут не маленькі, тому писати, що висока зарплата це плюс, ну таке, до високої зарплати, ще треба дожити. Як то кажуть, добре там де нас нема)
-
ну для мене набільший плюс - немає перенаселення як у ЄС. де всі на головах, а про парковку... то я краще промовчу, бо забанять за матюки) другий - це вже рівність. а все інше.. так, клімат у ЄС набагато кращий, наприклад.. і т.д. тут дійсно треба обирати, що кому важливіше особисто.
-
Навіщо взагалі порівнювати Канаду з ЄС? Це взагалі різні світи
-
Багато хто подався якогось чорта, але не думає сюди їхати
-
Хто говорить? Я навпаки бачу сотні якщо не тисячі постів від Українців про те, як тут погано і “все я повертаюся в європу”. Але звідки, знову ж таки, взялися 700к заявок на Канадську візу? Вопрос риторичний)
-
Тому що всі говорять про суцільні плюси Канади. Так ці плюси відносно чого?
-
Як правило ті, хто говорить, що Канада це суцільний мінус і взагалі дніще, чомусь залишаються у Канаді))0)
-
Вітаємо, Toma Polonska! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ну не скажи. Залежно від того чи є в тебе альтернатива.