Українська Канада
-
Протест, але я їхала в Канаду, бо завжди мріяла. То чому я маю щодня читати і чути цей чийсь пронос протест?...) Це типу, як вони не люблять полуницю, але прийшли на ринок і кричать усім покупцям полуниці, що ті придурки, бо полуниця не смачна! Як ці люди б там виглядали? Отак і тут. ''Канад погана, але ми ЗМУШЕНІ тікати до неї, бо війна..'' Це звучить ... ну нереально тупо..
-
Мені було погано в Україні, але я ніде про це не кричала)) Просто підготувалась і емігрувала звідти І зараз не кажу всім скрізь, що Україна якась не така, погана і т.п., вона не така для мене особисто, тому я там і не живу. а тим, кому там добре - я дуже рада за них і пишаюся(без підколів)
-
Вибір є завжди Просто реально, мені тяжко зрозуміти людей, яким настільки все погано у Канаді і все їм не так Але чомусь ніхто з них не виїздждає з неї Я не сперечаюсь, Канада не для всіх (як і будь-яка країна) Але на моєму досвіді, кому не подобалось у Канаді жити, вони брали і виїзджали, мовчки А ось ті, хто з піною у роті щось намагаються усім розкрити всі суб’єктивні мінуси Канади… ну, я не розумію для чого