Українська Канада
-
⚠️ Порадьте ⚠️ В мене мабуть типова проблема : чекаємо на дитячий реквест вже 4 місяць. За цей час я вже зробила дитині новий паспорт, бо той що є , закінчується в грудні 2023. Може мені зробити нову аплікацію - суто на дитину , вже з даними нового паспорта? Хтось так робив? Але при заповненні здається питається чи є номер UCI і тд. То вказувати що є? Не хочу все наплутати. Але готові виізжати , і не встигаємо до 31.03 через це все. 😭 просто 🤯
-
Це для тих, хто ще сумнівається, чи будуть видавати ворк перміт після 31.03 Це у сусідній групі чоловік задав питання до кризової форми і отримав відповідь
-
А чому в БК найкраща програма для ІТ іміграції? Наче в Альберті можна подаватися на PR навіть без досвіду роботу по Accelerated Tech Pathway. БК потребує 2 роки
-
В БК в пріоритеті зараз три програми по міграції. В першу чергу набирають номінантів по них а потім добирають залишки по інших програмах. Це програма для ІТ спеціалістів, для медиків і для висококваліфікованих кадрів. Так в Альберті також хороша програма для ІТ спеціалістів але зарплати на 20- 40% нижчі для них чим в Торонто
-
Теж читала таке. Подавались в Мадриді особисто на початку жовтня . Принесла дитячий з собою, не взяли 😔 тому й відкинула той варіант.
-
Згоден. БК враховуючи ці фактори виглядає веселіше
-
Не факт За правилами взагалі дата початку дії wp - це дата прильоту Посилання на IMP, але працює для всіх так само www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/experience-processing-procedures.html The validity period of the IEC Letter of Introduction should not be confused with the validity period of the work permit. The validity period of the IEC Letter of Introduction, is the period during which the foreign national must come to Canada to have their work permit issued at the port of entry. On the LOI there is a field titled “Validity”. The date found therein is the date by which the foreign national must present the LOI at a POE to activate their work permit.
-
В нас була така ситуація - подавали аплікацію ще коли діти не мали паспортів, в процесі коли діти отримали паспорти ми написали в кризову форму, але запит на вклейку дітям не приходив, прийшли запити мені і дружині, ми відправили свої паспорти і коли наші паспорти були вже на вклейці, аж тоді прийшли запити на паспорти дітей.