Доброго вечора, в нас була така сама ситуація. Напишу поетапно що ми робили.
Ми з чоловіком отримали візи через 2,5 місяці,на дитину ніяк не приходили, паспорт дитини через 3 місяці повинен був закінчиться стррк дії..
Спочатку ми разом з нашими паспортами після того як нам прийшов запрос відправили паспорт дитини, нам візи вклеїли а їй ні(( і разом з її паспортом вони вклали лист в якому написали що треба чекати і без листа-запроса окремо на дитину вони не можуть вклеїти.
Я писала в кризову форму раз 20, дзвонила їм декілька разів,результат лише відповідь очікуйте ваша заявка в пріоритеті...
А я читала дуже багато історій що відправили паспорт дитини без реквесту і візу вклеїли і ми вирішили спробувати ще, поїхали в Кишинів але там паспорт без реквесту не прийняли, тоді ми вирішили поїхати в Бухарест але нажаль і там його не прийняли і нам сказали що з 18 листопада усім прийшло Розпорядження що не можна приймати дитячі паспорти без реквесту....мы були у відчаї так як у Канаді ми знайшли роботу і житло але вічно нас там чекати ніхто не буде (((..
І тут я побачила об'яву що українська компанія туристична відправляє паспорти дитячі в Берлін і там їх приймають без реквесту ,гроші вони наперед не беруть тільки коли приходить паспорт з візою...тому ми вирішили спробувати і перед новим роком відправили їм паспорт дитини(і тут нюанс в мене вже був новий паспорт який я зробила ,вони порекомендували написати про це в кризову форму і я написала їм шо паспорт змінився у відповідь отримала лист Protected A ,його ми пощдрукували і разом з фото наших віз, перекладом свідоцтва про народження а також свідоцтва про шлюб і копією старого паспорта і роз'яснювальним листом відправили у тур компанію)
Їх менеджер відвіз паспортту Берлін і йогг прийнялм іпісля десь двох тижнів мені пррйшов трек номер для відстеження і коли прийшов лист що паспорт відправили зворотнью до Берліну то автоматом у кабінеті дитини змінився статут на Одрбрено і з'явилася дата вклейкі візи 🙂
Менеджер компанії забрав паспорт, вони вислали фото що віза дійсно є і ми оплатили і вони вислали паспорт дитини...
Нажаль пройшло дуже багато часу...в цілому на дитину ми чекали візу 7 місяців...
Якщо треба пишіть в приват і лам контакти 🙂