Українська Канада
-
Який дозвіл? WP отримується лише в Канаді, як ви його отримаєте до прильоту в Канаду? Якщо у вас Work Visa, то після 31 березня на основі цієї візи отримаєте WP, а якщо візітор, то значить після 31 березня ви турист без дозволу працювати.
-
Віза в нашій програмі взагалі не грає ролі, якщо при заповненні заяви ставити згоду на роботу Якщо ставити згоду на роботу, то заявнику приходить letter of introduction, де вказано, що ваша заявка на дозвіл на роботу задоволена, приїдьте, щоб отримати вп І стоїть validity date, до якої дати можна в’їхати, щоб отримати вп, а не просто як турист потім Віза - це документ лише для в‘їзду
-
Вибачте, хочу запитати, якщо вам не зручно відповісти. Чи маю я робити медогляд? Він коштує 210 євро в Братиславі. Чи він потрібен 100%? Бо буду їхати в Канаду та не хочу сюрпризів там.
-
ви часом не знаєте чи в Канаді воно дешевше? Бо 210 євро це геть дорого.
-
Медогляд вам потрібен в любому випадку обов‘язково Нам по програмі зробили виняток і ми можемо зараз робити медогляд або до приїзду у Канаду, або уже в Канаді Якщо ви зробите медогляд до Канади, ви отримаєте одразу вп без обмежень (тільки між проходженням медогляду і вильотом треба почекати десь тижня 2-3, щоб він у базі з‘явився)
-
Плюс-мінус так само Там просто в деяких провінціях можна подавати заяву на часткове повернення коштів (при умові здання медицини в цій провінції) Але які це провінції, не пам’ятаю Нова Шотландія це точно
-
Чи вистачить 2,5 години пересадки в Торонто (+WP) якщо в нас дитина 3 місяці і знаю що таких швидше пропускають?
-
Буде супер якщо так буде
-
Тобто радите не робити в Європі а краще вже в Канаді?
-
Доброго дня! Може хтось вже знає, які треба везти документи на дитину, якщо вона від першого браку і має інше прізвище? Потрібно перекладати документи і завіряти нотаріусом?