Українська Канада
-
Добре
-
Ви звернули увагу на факт, що допомогу $3000 потрібно буде повертати? Це правило є в підпункті Certification and Agreement при подачі на допомогу
-
Можливо. Бо у Європі наприклад в Данії Швейцарії Норвегії якщо людина починає працювати то через певний час може прийти лист з просьбою повернути виплати
-
Я зрозуміла.дай Бог щоб я лучше не так зрозуміла.
-
Ви щось певно не добре зрозуміли з цього листа, як це усій сім’ї затвердили заявки , а 9 річній дитині відмовили? Телефонуйте в IRCC, бо писання в кризову форму то марна трата часу, але краще дайте комусь прочитати того листа з відмовою, можливо все ж таки труднощі перекладу . Бо тут неодноразово переклалали з англійської на російську , як відмовлено, те що звучить, як не потребує)))
-
Скажіть, а чи будут видавати WP якщо приїхати після 31.03?
-
В аеропорту скоріш за все ні, якщо у вас work visa, то зможете подати заявку на отримання WP, як всі це роблять, а якщо не work visa, то забудьте про WP після 31 березня.
-
Доброго дня! Планую подорож до Канади, однак ніяк не можу полетіти, оскільки планую подорож із собакою, бронювати песика на літак та ще розвага. Но питання не таке))) Підкажіть будь ласка чи є спосіб на поїзді доїхати з Торонто до Вінніпегу з собакою (не маленька міні тваринка яка може в клітці поміститися під сидіння попереду, а собака середнього розміру із величезною кліткою (розміри 80х57х61)? Буду дуже вдячна за відповідь🙏
-
Підскажіть як краще і вигідніше придбати квитки? Як вам сайт mytrip?
-
Друзі, Слава Україні! Мені нарешті надійшов запит на вклейки візи в паспорт. Хтось може чітко розписати як ця процедура відбувається, що потрібно робити, куда відправляти той паспорт? Буду вдячний.
-
Ми шукали просто в гуглі. Порівнювали на різних сайтах, а потім найдешевший варіант перевірили на офіційному сайті авіалінії. Вийшло дешевше саме на сайті Air Canada.