Українська Канада
-
Добрий день. Хто останнім часом реєструвався на здачу біометрії у Львів електронною поштою? Через скільки часу реєструють після відправки листа?
-
Доброго здоров'я Підкажіть будь ласка, чи потрібно подавати на CUAET разом чи окремо, якщо я громадянка України, а мій чоловік і діти громадяни іншої країни. Я можу заповнити сімейну форму ? Чи собі окремо, а сім'ї окремо?
-
Так. Обовязково. Створюєте одну заявку і в цій заявці має бути стільки анкет , скільки членів сім'ї
-
Дякую
-
Вам вже вище відповіли, але ще додам. Чим більший проміжок часу між літаками, тим краще і вам спокійніше. Бо, окрім того, що перелічено вище, можуть бути ще й затримки літаків через різні обставини. Відповідно, якщо літак прилетить на 1-1,5 години пізніше, ніж заплановано, а у вас між літаками всього 3 години, то ви просто можете не встигнути вчасно на наступний, не кажучи вже про те, що ще ж потрібно оформити всі необхідні документи. Тому варто в першому аеропорту Канади пересадку брати не менше 5ти годин. Краще більше і почекати, ніж спізнюватися на літак. І ще одне. Стежте за тим, що висвітлюють на табло в аеропорту. В Монреалі нам три рази змінювали гейт. І кожен раз це було в протилежних кінцях аеропорту і на різних поверхах. "Весело" було 🤪🤪🤪, враховуючи, що ми з дітьми.
-
28.02 Подача документів на вклейку візи! -Подача Ваших документів особисто. -Приймаємо паспорти по "Новій пошті" зі всієї України -Термін 7-14 днів -Ціна 1500 грн, оплата коли робота буде виконана.
-
Шановні, хто жив якийсь час в Польщі та виїхав в Канаду, підкажіть будь ласка. Не закриваємо банківський рахунок в Польщі на разі (можна закрити потім онлайн) та питання наступне: чи ваші сім карти працюють там? Бо в разі верфікаціі і не працюючої сімки будемо в одному місці вже там. До номеру прив'язані теж всі такі держ сайти як zus, epuap ітд. Хотілося б про всяк випадок подбати про це.
-
Доброго дня , може хтось підсказать , я тільки получив одобрення на вклейку візи , но в мене паспорт закінчується в липні і на нього я заповняв аплікацію того року , а я зараз замовив новий паспорт , то можливо відправити новий паспорт щоб туди вклеїли візу ? ( чи обидва відправити ,та поясненя якесь написати?)може хтось стикався з таким.