Українська Канада
-
Справедливо
-
Такі жорсткі правила та заборони — одна з головних причин, чому дуже сильно хочеться залишитися в Канаді ❤
-
Суть декларування не в «заплатити з ввезеної суми» а навпаки офіційно засвідчити, що гроші ваші, вами завезені, а не отримані незрозуміло яким чином на території Канади. Багато готівки без підтвердження походження - маркер підозри на фрод чи іншу злочинну діяльність як мінімум. Тому це скоріше для вас вигідно, ніж для них
-
так, у всіх провінціях по cuaet
-
Вітаю! Хочу зробити мобільний номер Канади з іншої країни через додаток Fondo World( звичайний Fondo не можу бо не можу вже змінити країну в налаштуваннях), допоможіть - як правильно це зробити? Яку країну вибирати при реєстрації? Канаду чи ту в який находжусь? Як налаштувати?
-
дякую!
-
Привіт! Підкажіть, а з форми згоди, що на подачу паспорту іде, цю сторінку треба заповнювати?
-
По трек номеру в мене тільки те, що воно в роботі. В особистому кабінеті на порталі, де приходять всі оновлення, це все є. Де саме мій паспорт - не пишуть. Тільки що він в якомусь IRCC, тож стало цікаво як люди бачать саме місцезнаходження (Лондон наприклад і тд). Ну і скільки часу чекали на візу з Відня, коли саме приходили ці всі Introduction letter, final decision і тд
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, хто приїхав по програмі cuaet, чи запитували у вас на кордоні: - скільки у вас грошей - де будете працювати? - та взагалі, багато питань на кордоні було?