Українська Канада
-
Хелп! Може хтось стикався...сьогодні не встигли по запису на біометрику в Ліон ( проблеми в дорозі(), і тепер мені сайт пише що я перевищила кількість регістраційних записів і я не можу обрати ще одну зустріч.... що робити????
-
відправляла з України через посередника ніби повинні були відправити у Бухарест, але у паспорті віза з London
-
весь процес вклейки зайняв 2 тижні
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, читала, що деякі бачили, що паспорти відправляли до інших міст, ви це дізналися вже потім? Чи під час трекінгу? І друге) після “letter of introduction” та “final decision” скільки ви ще чекали на лист “ready to collect”? Дуже дякую за відповіді!❤️
-
Вітаю! Може у когось була подібна ситуація. Моїй мамі прийшов лист про те, що паспорт після вклейки повернувся назад до Бухаресту (ми його туди разом відвозили). Питання - чи зможу я його забрати без неї по трек номеру чи обовʼязково потрібна її присутність?
-
Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.
-
Добрый день) может знаете селят ли бесплатно в отель в Ванкувере?