Українська Канада
-
Проїхали, ок?)
-
Як би це дивно не звучало, але як мені казали місцеві друзі Канадці, меньше один одного слухайте та більше інтегруйтесь в суспільство, вчить мову та шукайте роботу)
-
сумно що люди змушені вкладати в те, щоб просто виїхати в іншу країну заробляти на життя.
-
Всім доброго дня. Знаю, що це цікаве питання і відповідь у кожного своя. В я шукаю свою відповідь. Дано: партнер іноземець, є умови оренди житла за 2 роки, фотодокази спільного проживання більше півроку розглядається заявка ( ми з дитиною маємо візи). Телефонували на гарячу лінію не піднімають слухавку. На лист відповіді не має. Питання: що ми можемо зробити ще? Не купляємо квитки, бо чекаємо на нього.
-
Отож бо й воно.Виживає найпристосованіший ,а не той хто просто ниє,і хочаб трошки треба мислити позитивно,та і рухатися самому,а не чекати до поки боженька допоможе!Наше життя,наш успіх,наша доля,все тільки в наших руках
-
Планую летіти в кінці березня забрати ворк перміт, але зараз працюю по контракту аж до кінця року тому не можу переїхати Чи можуть бути проблеми з переїздом в Канаду в наступному році?
-
чи можливо буде забрати ворк перміт після 31-го березня? віза туристична, але коли подавався то просив work permit