Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, хто скільки чекав на вклейку візи у паспорт? Я розумію, що то мабудь від місця залежить, але все одно) Планую робити це у Лондоні, а мені додому нагостини скоро летіти. Хвилююсь;(
-
Добрий день А як виглядає лист з візового центру коли паспорт можна забирати уже з вклаїною візою?
-
Дякую)
-
У Варшаві,від тижня до місяця+
-
А візьми просто їм подзвони на гарячу лінію,і запитай,що з паспортом. Я так в Варшаву дзвонив,то сказали,що до чого,і де паспорт
-
Це як?
-
Тобто додому я не їду ((((
-
Я його навіть ще не здала у понеділок тільки повезу.
-
Тобто мати одночасно 2 діючих закордонних паспорта)
-
Ви свої візи вклеїли чи лише отримали запрошення ? Якщо запрошення - віддавайте паспорти на кого отримали, не чекайте Потім отримаєте запрошення на дітей Я отримала запрошення на дітей паспорти на вклейку в той же день як прийшло повідомлення, що в моєму паспорті віща вклеєна
-
Пропонується в оренду квартира 2 Beds 2 Baths +den, мебльована, 5 хв.пішки від метро Vaughan Metropolitan Centre. 3200CAD. Є все необхідне для проживання+сучасна інфраструктура будинку (басейн,спортзал). Оплата за перший і два останніх місяці. Можлива оренда за 3000CAD/місяць без меблів. Мінімальний строк оренди 6 місяців. Поруч з будинком велика парковка. Є локер (кладовка). Власники-українці. Зацікавленим прохання писати у вотс-ап: (437) 557-3255. Тут буваю рідко. 2 Beds 2 Baths +den apartment for rent, furnished, 5 min. walk from Vaughan Metropolitan Center subway. 3200 CAD. There is everything you need for living + modern infrastructure of the house (swimming pool, gym). Payment for the first and last two months. Possible to rent for 3000CAD/month unfurnished. The minimum rental period is 6 months. There is a large parking lot next to the house. There is a locker. Ukrainian owners. If you are interested, please write to WhatsApp: (437) 557-3255. I rarely come here.
-
Всім доброго дня!! підскажіть будь-ласка , телеграм кананл де помагають з авіа катками. Дякую