Українська Канада
-
Відсутність масшутингів та республіканців з 150 млн аудиторією фанатів також є великим плюсом на рахунок Канади)
-
Можна знайти собі жінку з громадянством, гигиги 😄
-
🚘Безкоштовно допоможу з оформленням кредиту на автомобіль.Є спеціальна програма для новоприбулих, не потрібно кредитної історії чи роботи! 📍Toronto4166241314
-
Гроші)
-
Если заберете сегодня - завезем по адресу Мы переезжаем, потому срочно продаем матрас в отличном состоянии, был в специальной зашитной простыни, без пятен, выглядит как новый, цена смешная. Был куплен с таксом за 450, продаем за 200. Размер Квин, для двоих очень комфортно. www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-firm-dark-gray-50277388/?gbraid=0AAAAACqC6EpQrFunRPIO80TuHLsLzwlnv&gbraid=0AAAAACqC6EpQrFunRPIO80TuHLsLzwlnv&gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEDz0jyuaQrkXFGCi2POCdT7eY6OsOeBEe0pqvWkJy8eQ8QvpSQHt2BoCl5YQAvD_BwE
-
А мої знайомі вибирали між Канадою і США і вирішили що США краще. Я особисто не цікавилась питанням. Виходить тепер в них буде проблема легалізуватись? Ще й троє дітей 😵💫
-
Я просто сама думаю що робити як закінчиться мій ворк перміт. Проблема що я в Онтаріо((
-
Але ж це вважатиметься нелегально? Чи легально?