Українська Канада
-
Питання не за адресою, дзвоніть до посольства, штурмуйте питаннями, більше ніяк
-
доброго вечора, я отримав запрошення на вклеювання візи ще в квітні минулого року, з тих пір відправляв 2 рази на вклеювання в Дюссельдорф, але мені не вклеїли і повернули назад вперше з моєї помилки, а другий без причини. скажіть, будь ласка, можна і ще за старим запрошенням вклеїти візу чи потрібно отримати новий інвайт? якщо так, то як?
-
Спілеуватись українською мовою, тоді точно прийде
-
Привіт, чи може хтось підказати де швидко отримати довідку про доході в Калгарі?
-
То ви ж уточнюйте, що відправили паспорт на вклеювання візи, і візовий центр пульнув вже вам назад листа, не переймайтеся, транспорта компанія смс чи листа на пошту пульне, паспорт куди відправляли?
-
В Німеччині DHL, а в Нідерах хз, можливо також DHL, короче відповідаючи на питання прямо - я ніфіга не зміг знайти той номер, всі номери шльопав пробував, ніфіга, поки dhl смс не надіслали, там же написано в пошті, що чи за цим хрін зна яким номером, чи чекайте через 24 години відповіді від транспортної компанії
-
Поділіться, будь ласка, своїм досвідом відправки паспортів на вклеювання візи з України, як і куди відправляли, скільки чекали, чи можна відправити новою поштою ?
-
Ви ,знаєте,я не є давно в цьому чаті,але мені дивно за що дівчину кидаєтесь,вона дійсно нікого не ображає,а те що змінила місто,то її вибір,кожен з вас переїзжав і не раз,нічого дівча клювати нізащо.Люди,добріші будьте,своїми справами діліться,нам так мало інфо,тяжко ставати на ноги,а тут ще ви з допомогою такою.не розумію...
-
Не нормально, я теж так вважаю, а я так роблю?) Може декілька місяців назад пару разів шось сказала на емоціях, але це наче навіть не тут було (можу помилятись). Після чого в Вінніпезьких чатах я написала що була не права і мабуть мені просто треба переїхати, якщо мені так не подобається місто. Вибачилась за те що висловила негатив публічно і вийшла з бесід Манітоби. Переїхала. Тепер мені дуже подобається місто в якому я живу
-
-
Там трохи не так було. Я не знала нічого про Канаду і питала куди краще поїхати. Мені казали шо Вінніпег ідеально підійде, а я не дізнавалась самостійно майже (тут моя провина звісно). Поїхала, мені дуже не сподобалось місто, почались різні проблеми, я уїхала звідти і тепер живу в іншому місті, яке мені дуже подобається) Але через те, що спочатку поїхала не туди – витратила багато ресурсу, через що маю проблеми (бо я майже відразу зняла житло, ще навіть поки жила в готелі вже на половині сроку орендувала) і т п, звичайно шо залог і тп не повернули, бо я поїхала швидко. Ну і воно пішло по накатаній)
-
Да, нажаль це невід'ємна частина українського менталітету, не усвідомлюючи зусиль, які люди зробили, щоб тобі допомогти як могли, як бачили і вміли і скільки сил, енергії, грошей на це пішло після вислуховувати які ж вони поганючі, це ще від завищених очікувань, всі біженці мабуть впевнені, що їм одразу роботу мають дати, поселити жити на рік в 3 поверховому пентахаусі, вони ж стільки зробили заради Канади, купили квитки та прилетіли, бля.........