Українська Канада
-
Це правда, я чекав 4 місяці всі етапи, є навіть телеграм чат “ждуни CUAET”)
-
Таке є майже у всіх. Тут є кілька варіантів. Немає запрошення, бо ще в них ще "не дійшли руки до вашої дитини".)) Або до анкети дитини не додані скани всіх необхідних документів і вони чекають на них. Вони вам про це не напишуть, бо візу треба вам а не їм. Розумію, що це все може викликати критику, але пишу з реального досвіду. Я займаюся вклейкою віз, точніше вожу паспорти з України у Варшаву. І паспорти дітей без погодження теж вожу. І забираю, і бачу чи вклеїли, чи ні. Якщо не вклеїли, то до паспорта дають лист пояснення. І там завжди пише які скани документів не додали в кабінеті IRCC.
-
Можливо у Ізраїлі по іншому. Я як турфірма у Варшаві подаю дітей без запиту. Приймають.
-
А шо важко зайти та подивитися середню погоду у місті ?
-
Здрастуйте! Підскажіть, будь ласка, що це означає і які дії від мене потребуються? Чи це просто інформаційний лист?
-
Судячи з усього вас запрошують на здачу біометричних даних ви маєте додати лист який вам прийшов на емаіл фотокартки лист з вфс і таке інше і надати до консульства Канади
-
Це не неввічливість, а я в кінці поставив знак запитання тобто в мене є конкретне питання, а що вам самій важко пошукати інформацію щодо погоди у вашому місті і порівняти з погодою в місті в Україні, це питання було і вибачте якщо звичайне питання яке змушує вас щось робити самостійно обурює вас
-
А чому ви вирішили, що всі мають робити так, як звикли ви? Для вас важливіша суха статистика, а вона часто не сильно корелює з людськими відчуттями погоди. Це знову ж таки, дуже неканадське відношення до інших людей. За 9 місяців я жодного разу тут не почула "ти не так робиш і не так розмірковуєш"...
-
Тобто спроба напрягти мене і знайти відповідь на ваше питання це ввічливо, для вас цілком ввічливо не цінувати мій час який я мав би витратити на пошуки інформації для вас, а от коли вам кажуть у вас же ж є інтернет поцікавтеся самі то це неввічливо, це називається політика подвійних стандартів
-