Українська Канада
-
Інформація стосовно бізнесу в Канаді та його кейсів . Я не позиціоную себе як Мегапуперсупердупеи Експерт 😅 Я просто ділюсь з вами інформацією та власним досвідом 😉 youtu.be/xpZ1e-Vk3vM
-
Добрий день, є два питання, один з них задавала раніше, але можливо хтось зіткнувся з ним на практиці. 1. Подруга не вказувала, що хоче працювати в Канаді. Чи може вона на кордоні сказати про те, що хоче і Чи видадуть їй дозвіл на роботу? Якщо так, то запитують щось або можуть спокійно видати його? 2. Чи потрібен мені на кордоні якийсь документ, щоб отримати ворк перміт (в заявці вказувала, що хочу працювати) або у них є все в програмі? Заздалегідь дякую)
-
Привіт, шановні. Цікавлюсь інформацією як можна завезти до Канади (Онтаріо) невелику партію товару на продаж з України. Може хтось що знає. Наперед дякую 🙏
-
А як продатють тут товари з України?
-
Якщо ви по CUAET заповнювали аплікацію, то вам після passport request, коли вклеїли візу прийде на пошту ще один лист про те, що вам дадуть work permit, якщо не помиляюсь, з цим листом в першому аеропорту Канади вам дадуть сам дозвіл на роботу. Якщо подружка не ставила галочку, що хоче працювати, скоріш за все їй відкриють, або відкрили Visitor візу, можливо дозволу на роботу не дадуть, хоча можу помилятись.
-
Добрий день.Як шукати житло на 2 тижні по прильоту в Альберту?