Українська Канада
-
А як завозять на територію Канади? Знаєте?
-
В Монреалі спокійно обійдетесь без авто, житло теж дешевше. Якщо хочете отримати пр, Квебек не найпростіший шлях.
-
Росіянин в Канаді, Вінніпег, знайшов закордонний паспорт Українки та спалив його: Будь ласка, пам’ятайте що РосіянЕ що на болотах що в Канаді - це вороги Українців, не друзі та не партнери.
-
Ох це нажаль не просте питання. Бо вистачає розслідувань та новин про зв’язки російських олігархів з Канадою, інвестування в нафтову та іншу промисловість, уникання міжнародних санкцій тощо. Також викуп нерухомості, яка я значною часткою Канадського ВВП… В мене більше питань щодо CUAET, який дозволяє не громадянам України (якщо це подружжя) подаватися по цій візі, і вже були достатньо випадків що росіяни цим користувалися та приїжджали в Канаду.
-
Я вам у приватні повідомлення відправлю посилання на дуже крутий безкоштовний марафон з англійської. Кому теж цікаво - напишіть мені у приват - відправлю
-
Це для того щоби ти знав що з ними робити при зустрічі і хто вони ТУТ ТАКІ.
-
Ну і до чого це тут? Замість того щоб підсажувати людей на наркотики (негативні новини, розжигання ненависті і подібне), краще б щось корисне відправили. Яка буде з цього користь, людина замість розвитку почне більше потім дивитись такі речі замість того щоб займатись своїм життям і буде емоційно негативно заряджена
-
Я і так знаю, що пропаганда за кордоном їх теж втягнула. Просто стараюсь з ними не мати справи і все. Тільки з перевіреними можно якось взаємодіяти, але на власний ризик. Вже рік пройшов і всі все знають вже і так
-
Для того що наша русофобія недостатня. Особливо в Канаді
-
На жаль не всі такі як ти. Нажаль багато забувають опинившись в безпечному місці що у нас війна. Це повинно закарбуватись на генному рівні.
-
Вибачте, хтось подорожував з Канади до США? Які документи окрім SIN потрібні? Дякую!!! Нехай Господь благословить.
-
Віза?
-
Для Українців один з самих доступних варіантів це оформлення туристичної візи в США. Якщо плануєте, краще її відкривати в Європі. Середній час очікування запису на туристичну візу в посольство США в Канаді 300+ днів. В Європі 20-100 днів в залежності від країни.