Українська Канада
-
Добрий день! Хто знає, як відправляти документи до CRA, підкажіть, будь ласка, як це правильно зробити через особистий кабінет, якщо немає номеру справи? Вони прислали мені через email листа, що не модуть розрахувати CAIP, бо потребують моє свідоцтво про шлюб, суми мого та чоловікова доходів поза межами Канади у 2022 році та SIN чоловіка. Суми світових доходів надавала в електронній декларації T-1 за 2022 рік (повернення податків отримала); чоловік в Україні, то ж SIN не має... То їм треба якогось листа-пояснення написати та додати свідоцтво про шлюб з перекладом, як я розумію. Але як то все їм відправити? Буду дуже вдячна, якщо хтось поділеться своїм досвідом 😀
-
Привіт друзі, чи є хтось з Yellowknife (NWT)? Якісь ком'юніті їстнують українські? В фейсбуці /телеграмі? Я тільки приїхав на роботу сюди
-
Добридень! Підкажіть будь-ласка, стала відома інформація, що з якогось часу перестали приймати у якості ID дитини паспорт одного з батьків, куди ця дитина вклеєна. Наче як отримати Health Card ще можливо, а ось якщо сідати на літак, то можуть і не посадити дитину, мотивуючи що у нього(неї) повинен бути особистий ID. Навіть наче як були випадку, коли дітей не хотіли саджати до літаку у Торонто та Вінніпезі (не знаю чим закінчилося). Підкажіть будь-ласка, чи це справді так? І як тоді дитину довезти з іншої провінції у консульство України (Торонто/Едмонтон), щоб замовити йому/їй паспорт? Дякую)
-
Здається двокімнатна квартира кондомініум в ТОРОНТО Терміново, вільна від 5-6 травня за адресою 33 Frederick Todd Way, новобудова Upper East Village Шукаємо орендарів для переуступки нашого договору Сума оренди 2890 - пральна та сушильна машини в квартирі - Кухня: наявні індукційна плита, духовка, посудомийна машина та холодильник - Є дві ванні кімнати: 1 (душова кабіна, туалет, раковина) 2 (ванна, туалет раковина) - Гардеробні шафи в кожній кімнаті - Балкон - Паркування для одного автомобіля включене в ціну - За кілька місяців буде доступне барбекю на 9 поверсі, а також басейн в процесі будівництва - Автобусна зупинка під будинком - Різноманітні магазини кафе (Marshalls, Stoples, Best buy, Starbucks, TimHortons, Sobeys тощо )в доступності 5 хв ходьби Важлива інформація: комунікація та підпис умов відбувається через ріелтора І вони перевіряють кандидата на платоспроможність Тому якщо ви працюєте це величезний плюс Якщо когось зацікавило, чекаю вас у директі, фото квартири теж там
-
Вітаємо, Fut🥷🏻! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Громадо, є питання - при подачі резюме до роботодавців чи потрібно обов'язково прикладати супровідного листа? В Європі, наприклад, це маст хев, а як щодо Канади?