Українська Канада
-
Добрий день, питання наступне: я студент мед. університету (4 курс) область прикордонна з РФ, англ. мова навряд дотягує до B1. По Cuaet віза нещодавно отримана. Чи є в мене опції переводу в інший навч. заклад або ж навчання з первого курсу на бакалавра/medical school ? Можливо через International Foundation Program? Буду радий почути щодо шляху асистенту лікаря і близько до того. Сподіваюся на конкретику або хоча б джерела інформації, саме про медицину важко знайти
-
Щиро вдячний
-
Доброго дня. Питання по декларації. Якщо дружина і дитина в Канаді, а партнер в Україні і не є новоприбулим в Канаді ніколи і подається нульова звітність. Потрібно вказувати дані партнера. Бо система не пропускає без даних партнера, коли ти пишеш що одружений. Порадьте як поступити.
-
Безмежно вдячна❤
-
Знайомі, які побули у Торонто 5 місяців і повернулися до Німеччини, у м. Бремен, туди переїхали після початку війни. Англійську та німецьку мови знають добре, бо і чоловік і дружина працювали на міжнародні корпорації у Харкові. Причина повернення: інший менталітет у Канаді, звикли до Європи, також безкоштовна вища освіта у Німеччині для дітей. З їхніх слів зарплати приблизно такі ж як і в Німеччині. Займалися chain supply management. У Торонто досить швидко знайшли непогані роботи, але не влаштували великі витрати на житло, страховку в т.п.