Українська Канада
-
Це дуже показовий приклад, як важливо взнавати всі нюанси перед подачею документів на програму яку ви обрали/університет/коледж Вона пише: "When I opened my letter, it was saying that estimated tuition for one year for my program is around $32,000 to $47,000," Gaga said. "I was really shocked and sad at that moment, and I was really confused what to do next." Я думаю що просто трапився звичайний miscommunication між студентом та адмішин департамент… можливо в університету не знали що таке CUAET, а дівчина собі думала що проходить як domestic or refugee student… То виходить що CUATE не надає ніяких пільг і підпадає під категорію international student, або можливо залежить від навчального закладу…🤷♀️
-
Супер!
-
Це важливо знати та розуміти youtu.be/0hzD-ApW5A0
-
Бо за кордоном пиздять за москальську
-
Давно не було про мову… Тому що в Канаді це вибір кожного на якій мові йому говорити… Я нікого невиправдовую! Але ви не можете заставити людину говорити на українській буть то українець чи індус…
-
P.S. нічого не маю проти індусів 🤗
-
Українська діаспора в Канаді спілкується українською, залізне правило. Російськомовні в кращому випадку ігноруються. серед Українських Канадців взагалі несприйнятно, чому новоприбулі спілкуються російською, коли все життя жили в Україні, А Канадці українською, коли там ніколи не були.
-
Так і робимо! І вже дуже давно…ще навіть до 2014 року… Результат самі бачите…
-
Переходити на Українську нормально, навіть після таких випадків, але публічно виправдовувати спілкування російською, ні. Знову ж, як вище писали,ми в Канаді, вільна країна, тому я особисто просто не сприймаю російськомовних Українців і сприяю тому, щоб не надавати їм допомоги. Доречі я з Донецьку, тому для мене це більш ніж особиста ситуація.