Українська Канада
-
Коли такі питання будуть ставити до місцевих?) Я скільки не питав Канадців щодо Манітоби, Саскечвану тощо так відгуки отримував ще жорсткіше, ніж від наших наїхавших «травел блогерів»)
-
Сама найбільша проблема жінок в Вінніпезі не де робити шопінг, а де знайти садок для дитини на повний день. Бо це божевілля - сидіти вдома лише тому, що немає місць ніде для дитини 3 роки. А порівнювати Торонто і Вінніпег це взагалі так собі ідея, це абсолютно різні міста. Не знаю яка ситуація з садками в Торонто, але чому така біда тут мені незрозуміло. Лише в одному садку запропонували - приходьте вівторок/четвер((( з вересня, оплата 65 дол в день, їжа з дому. Кому потрібен такий графік?((( два дні на тиждень. А якщо діти старші - 4,5 років, то до школи беруть, пропонують варіанти на дві години в день, це теж якийсь абсурд. Тому краще про реальні проблеми писати, а не розмірковування та глузування
-
А це привіт соціалізм. Так само і з врачами. Коли держава здається за це платить і контролює то попит набагато вище за пропозицію. Це як казали, що у СРСР квартири безкоштовно роздавали, аде правда у черзі стояли роками чи квартири пропонували десь у селі, але ж безкоштовно
-
Це тобі не Ізраїль, де партія "Сефардскі Захисники Тори" фактично спонсує своїх виборців - багатодітні релігійні сім'ї.
-
Тут ще цікавіще, в Канаді є ціло місто, в якому більшість мігрантів з Індії, які замість інтеграції привезли кастову систему, яка працює проти них, зневажаючи порядки в Канаді У Канаді місто Бремптон взяло на себе ініціативу боротьби з кастовою дискримінацією, визнавши її проблемою, яка потребує негайного вирішення. Рада міста прийняла резолюцію про співпрацю з Комісією з прав людини Онтаріо з метою заборонити кастову класифікацію та включити кастову дискримінацію до своєї антидискримінаційної політики. Питання кастової дискримінації було вперше піднято мером Патріком Брауном на засіданні комітету ради в квітні цього року. Пропозицію також підтримали представники округів 9 і 10. Голова ради Gurpartap Singh Toor одноголосно підтримав резолюцію під час наступного засідання ради у травні. У заяві Тура зазначається, що різні релігійні громади в регіонах Південної Азії, Карибського басейну, Африки та Східної Азії стикаються з кастовим гнобленням. В Канаді також документовані випадки дискримінації за кастовою ознакою серед діаспори. Крім того, приналежність до касти може бути визначена за прізвищем особи, професією в сім'ї, дієтою та місцем походження, і самоідентифікація може бути небезпечною, якщо не визнається дискримінація за кастовою ознакою. Ця резолюція Бремптона визначає важливий крок вперед у боротьбі з кастовою дискримінацією в Канаді і надає підтримку тим, хто постраждав від цієї форми нерівності.
-
Мобільний звʼязок в Канаді це більше про монополію, на яку уряд закриває очі, а у той же час вони качають гроші з населення підвищуючи ціни. Це одна з проблем Канади, яку Канадці найбільше не розуміють і не навидять.
-
Як на мене тут дуже бракує конкуренції, тому товари і послуги тут жахливі, так само як і мобільний зв'язок і інтернет. Хотів піти до дантиста, то він не хотів мене приймати взагалі ніколи бо в нього і так багато людей, де б ви таке чули чи бачили десь в Європі. Але якось на силу він мене погодився взяти. Стоматологічний Кабінет, якщо порівнювати з кабінетами в Україні, це як 19 століття, а в Україні ти заходиш як в космічний шатл, знову ж таки це тому, що бракує конкуренції. І за садочки для дітей. Ми в черзі в садочок 400...карл.. 400 дітей сидять в дома з батьками які б могли працювати і платити податки в державу і працівники содочків це додаткові робочі місця це ще податки. Якщо бути обєктивним, Канада це відстала країна порівняно з Європою. Для них костко це нічого собі такий гіпермаркет, кажуть мені, що я такого мабуть в Україні не бачив і взагалі багато канадців думають що Україна це як забита третя країна. Це смішно і сумно одночасно
-
Відповідно до аналізу, вартість гігабайта в Канаді в сім разів дорожча, ніж в Австралії, у 25 разів — у Ірландії та Франції та в 1000 разів — у Фінляндії. (c) www.cbc.ca/news/business/marketplace-high-cell-phone-bills-1.6711205