Українська Канада
-
От наївні.. невже вони думають, що якщо війна закінчиться зараз, люди захочуть назад? Хтось може і захоче, але це буде меншість =)
-
Я особисто, не хочу до зруйнованої країни повертатися, де роботи не буде, окрім будівництва, і де рівень життя впаде взагалі під землю.
-
Ще 2-3 тиждня
-
А як же мова солов'їна, як же рідний край, озерце, сонечко
-
Я не сперечаюся, мине ще років 10-15 після війни, все буде добре, але в мене життя одне, і як витрачати залишки молодості на це не тягне, вибачте.
-
Все буде добре. Може ви ще спілкуєтеся російською? Звідки така зрада 😁
-
роки*
-
За це й мова, проте питання наприклад в Штатах залишається відкритим - багато в кого там перебування через півроку залишається під питанням, а до перемоги ще дуже довго.
-
Очевидно що ті, хто цього хоче.
-
В США поки ніхто за це не голосував, і якщо через рік консерватори візьмуть перемогу на виборах, то я дуже скептично ставлюсь щодо їх підтримки України, зокрема міграції. Так само і з консерваторами в Канаді, молитесь богу, щоб ліберали були як змога довше при владі, особливо на провінційному рівні)
-
Хто буде неньку Україну відбудовувати?
-
Можливо прийняття Ukrainian Adjustment Act в США створитить прецедент. Проте по досвіду свого спілкування з людьми в Європі не багато хто хоче повертатися - особливо молоді люди, які з регіонів активних бойових дій.
-
Двома руками підтримаю вище сказане, але і програми створювалися з розрахунку на 2-3 роки війни. Дай Бог, щоб війна закінчилась якнайшвидше.
-
Це правда, але більшість Українців не мають статуса біженця, і як то кажуть, знали куди їхати і знали про умови програм, які не ведуть до міграції і тд автоматично. В ЄС щороку продовжують тимчасовий захист допоки війна триває, як буде в США не знаю. Наприклад в ЮК програми для Українців homes for Ukraine та спонсорська прямо писали, що це тимчасово і до міграції не веде. То що в Канаді можливо залишитися викликано не війною в Україні, а особливостю країни, якій потрібні мігранти, і треба виконувати загальні умови, щоб залишитися після.
-
Ну у Великій Британії все ще може помінятися, тим паче можна спробувати на місці перейти на робочу візу, і тим самим залишитися, а зробити це куди легше, перебуваючи там, з України її відкрити набагато складніше.
-
Можливо це якось спростить отримання ПР вже немолодим батькам, які приїхали сюди разом з дітьми онуками🤗 Чи до дітей які вже мають статус ПР, бо спонсорство батьків це ще та лотерея…
-
Час покаже, на мою думку ніхто раніше закінчення війни приймати довгострокових рішень не буде, за ЮК окрема тема, английський уряд не шотландський, мігрантів вони не дуже люблять, але Україну, на щастя, підтримують