Українська Канада
-
@banofbot
-
Доброго дня, цікаво чи є тут хто летів в Канаду за останні 1-2 місяці?
-
Добрий ранок, щодо кредитного рейтингу, чи є позитивним сигналом що, наприклад, CIBC підвищив кредитний ліміт з 1000 до 2500, чи впливає це на рейтинг?
-
А чи суттево впливають кредити на рейтинг? Наприклад я планую від свого оператора rogers взяти смартфон і оплачувати частинами разом з загальним тарифом на 24 місяці
-
Користувач solo26 /, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ну хто там, адв..") не відповідає мові правил чату.
-
В мене ліміт 3000. По стейтменту плачу від 1000 до 1700. Тобто утилізація десь 30-60%. Кредитів не маю, окрім кількох невеликих installment plans. Все платиться вчасно. Але за останні три місяці рейтинг чомусь впав із рівня десь 720 до 662. В чому може бути причина?
-
В лютому подавався на підвищення кредитного ліміту. Підняли з 1000 до 3000. Телефонів не брав, на інші кредитки не подавався, лендлорд навряд чи перевіряв. Уже рік живемо, автоматичний платіж за квартиру з 2 платежу стоїть. Все вчасно платиться. Подивлюся ще в Borrowell. Думаю, що це утилізація вплинула. В мене ці installment plans були на рівні 400-500 дол в місяць. Але якщо їх додати до стейтменту, то виходить що утилізація на рівні 60-80%. Думав, що вони не впливають, принаймні щось подібне там писало в умовах
-
Чи є у вас досвід користування кредиткою від Tangerine? Якщо так, то чи є якісь особливості відмінні від звичайних кредиток?
-
Доброго ранку! Дівчата порадьте і поділіться досвідом куди можна сходити чи поїхати на вихідних з трирічною дитиною, бажано в Оттаві або не більше години їзди від Оттави. Все що спаде на думку, плей эрія якась, зоопарки, аквапарки, дитячі музеї, якісь каруселі Будь ласка