Українська Канада
-
Я не в захваті від великих міст але не маю водійського щоб жити за містом то ж добре. Я працюю в айті та бачу купу вакансій поблизу найбільших міст навіть на віддалені позиції, так що навіть якщо мені треба буде в Торонто декілька разів з’їздити звідти не думаю що буде проблема. Але це якщо мої сподівання на кваліфіковану роботу виправдаються Чим нудніше місто тим менше грошей буде витрачено на веселощі) Дякую
-
В цьому році в Оттаві випало екстремальна кількість снігу, ось трохи з грудня-лютого фото
-
В середньому взимку тут -15, - 20, але було пару днів -35,тоді було страшнувато, але так нормально)
-
То враження до першого скасованого автобусу без підігріву на зупинці, а коли ще другий не приїде і на вулиці -25, то взагалі весело)
-
Може маєте порівняння з іншими містами
-
Що розповісте про Галіфакс ? Варто ?
-
давно там живете ? Шкода якщо там так
-
Читайте на офіційних сайтах умови. Краще летіти туди, де ви будете взмозі знайти офіційну, довгострокову, роботу, мати контракт, сплачувати житло та все необхідне, це основне. Потім мова!!!, гроші, на двох то має бути 20000, фултайм не менше року (в Манітобі пів року, але чи вивчите ви за цей час мову?) Сама подача на пр не безкоштовна, тест з мови також.