Українська Канада
-
Цікаво, а якщо у людини є вже ворк перміт та вона хоче його подовжити, при цьому працює remotely на канадську компанію, але у момент подачі знаходиться й Канаді й збирається виїхати через пару місяців - то їй теж треба бути у Канаді й чекати на новий ворк перміт чи це правило стосується лише тих, хто подається вперше?
-
а яка зараз ситуація в аеропортах Монреаля і Калгарі з видачею ВоркПерміт ? збільшується кількість випадків невидачі ?
-
Якщо перший раз в'їде після березня, то півроку як турист (без права працювати).
-
Без визы Вы не попадёте в Канаду. А «подпадаете» или нет - это зависит от того, какую визу Вам вклеят, если Вы всё-таки отправите паспорт на вклейку
-
Без візи Ви не зможете прилетіти у Канаду. А чи «підпадаєте» , то залежить від того, яку саме візу Вам вклеять, якщо Ви все-таки відправите паспорт на вклейку.
-
Добрий день. Допоможіть. Чи може дитина 17 років сама їхати до Канади по візі CUET?
-
Дивно, бо я знаю приклад, що людина отримала перший ворк перміт у Канаді, а потім перед виїздом подалася на другий та його надіслали на її канадську адресу. Потім переслали знайомі DHL у Європу.
-
Вполне возможно, что актуальный адрес у человека - это и есть фактор присутствия в стране, а то что он поехал в отпуск/командировку/по делам куда-то, не страшно (наверное)
-
Ну вот и я так думаю, что если человек работает, платит налоги, имеет счет в банке и адрес - то его местонахождение фактическое не имеет значения.