Українська Канада
-
100 відсотків хтось мав справу з рфійцями, може навіть там жив, але ніколи не бачив щоб хтось жалівся як йому погано було. Тож що, в рфії добре жити українцю?
-
Адмін, треба банити "обіжених", бо вони тут все засруть, які їм всі погані в Україні/Канаді/будь-де
-
Мого знайомого звільнили з роботи і грозилися в тюрму посадити в 2014-2015 роках. Праця була хеві д'юті механік на нафті. Ще й документів багато яких не віддали
-
Прошу пробачити за всі ці іноді дурні питання. Просто перебуваючи в обставинах, коли я щоб не робив, але приїхати до Канади зможу тільки після березня 24го (бо ЗСУ), я намагаюся детально зрозуміти як правильно діяти... Наразі купив квиток для дружини туди та обратно у лютому щоб хоча вона отримала OWP, та потім я зміг би отримати SOWP.
-
Тільки що подивився, у мене в паспорті написано ворк, я згадав, що у березні подавався на візу та відмічав галочкою , що маю намір отримати ворк перміт, чи це має якось посприяти на отримання ворк перміт, та й ще якраз маємо зупинку у Монреалі та пересадку, та летимо до Торонто(
-
так, саме це житло на 14 днів маю на увазі
-
Дякую, а чи не підкажете зараз, в яку організацію можна звернутися за тимчасовим житлом? Бо я так розумію що у Торонто та у монреалі дуже важко із цим?
-
Все перміти та політику обговорюєте? А я от можу вас відволікти від того! Зайшов я на свій акаунт в CRA, а там замість календаря виплат бенефітів борг в $460. Типу перерахунок бенефітів аж з січня місяця. Там 30 доларів зайвих нарахували, ще десь пару копійок. І так майже за кожен платіж. І загальна вищевказана сума до сплати... Цікаво, хто то рахував СПОЧАТКУ, і чому і хто перерахував зараз? Що це було?... P.S. Я ж обіцяв, що вас відволіку, ви ж всі кинулись зараз до своїх CRA акаунтів, правда?😜
-
Ні, тут трошки по іншому все працює. Часто авансом нараховується та утримується, по методу естимейшн. Ви могли почати отримувати більше доходу, чи ще якісь зміни. Все балансується після закінчення фіскального року. Тому і є повернення податку (або навпаки як у вашому випадку).