Українська Канада
-
Ну як мінімум, то це різниця в річній ставці (вона не як в Україні більше 10%) та можливість продажу житла, яке в кредиті/іпотеці
-
Логічно. Але для нас, як для потенційних іммігрантів, за рахунок виробленої системи все рівно буде поставати питання отримання ПР та перспектив після цього. Питання купівлі житла, як на мене, постає вже з ПР на руках
-
Привіт. Я заповнюю заявку. Там є пункт, де треба вказати країни, в яких аплікант перебував довше, аніж 6 місяців, але сайт не пропускає пустих місць, і я так розумію, що по факту треба вказати усі країни перебування, де знаходився навіть 2 дні, так?. Питання таке: який статус обирати в країні, через яку три просто проїжджав (знаходився 2-6 днів)? Visitor, чи foreign national?
-
Але що мене надихає (чи стимулює) це кредитна система, яка дуже сильно відрізняється від української (на жаль). І так, я знаю про credit score)
-
Моя думка, якщо вже життя так повернулося, що всі стали імігрантами, то треба дивитися вже не аби що подешевше десь де не стріляють, а те як живуть місцеві і куди вони прямують у своїй країні. Якщо всі хочуть купити будинок у Торонто, Монреалі, Ванкувері - то мабуть є якась причина, чому в НБ будинки по 80к.
-
Людина завжди шукає де краще, а риба, де глибше. А особливо коли, на жаль, хтось твою водойму ще й трухонув так, що ти ледь живим залишився… але то таке, риторика та дискусії. Головне - це мирне небо над головою всіх людей
-
Проблема в тому що потім з таких малих міст люди їдуть в сусідні провінції, в то й же квебек та монреаль, щоб хоч якийся відповідний рівень був. Можна авжеж і за 1000 доларів купити землю тут і побудувати будинок і жити, але чомусь не богато хто хоче так. Ні я не спорю, якщо людина там знайшла роботу і вже живе купу років в цьому місці
-
І якщо у вас є можливість одразу придбати будинок за декілька сотень тисяч доларів, то я за вас щиро радий (не сарказм)
-
На справді, скільки людей, стільки і точок зору буде) але не слід відкидувати і того факту, що будинок від будинку теж відрізняється по ціні)
-
З точки зору, що Канада, це марафон, а не спринт, то однозначно погоджуюсь
-
Думаю фраза про будиночок була сказана для того ,щоб пояснити що то недешево.
-
Ну для Монреалю треба знати французьку мову (якщо я не помиляюсь). А я більше до чисел маю схильність, ніж до мов))) тому мені англомовні провінції будуть ближчими
-
В мене, до речі, в НБ вже живе знайомий. Так він орієнтується на ціни щось по типу 150-200к. Але я не уточнював про всі нюанси