Українська Канада
-
Добре там, де нас нема, але спробувати потрібно все)
-
То в іншу групу потрібно )))
-
Розпочніть з отримання візи А поки будете чекати , вивчайте провінції , чим можете займатись , які плани на майбутнє Можливо після цього і визначитесь , або передумаєте 😉
-
В маленькому місті Карвіна, недалеко від Острави
-
Я за місце не думала ще, я думала знайти агентуру, яка може запропонувати вакансії, а там мені байдуже яке місце, головне щоб праця була ☺️ може я помиляюся, просто не дуже інформована в цьому питанні, до Чехії я саме так їхала, знайшла агенцію яка запропонувала працю та житло
-
Роботу , на місці шукати Хіба що ви спеціаліст в якійсь галузі з англійською. ІТ , до прикладу Можна пробувати завчасно Але ви навіть не можете зараз планувати , так як і приблизно не знаєте коли будете летіти
-
Добре, а з приводу праці, можете порекомендувати якісь агентури, щоб не потрапити на шахраїв?
-
Тимчасовий захист не впливає на отримання візи в Канаду , ніяк Відмовитесь коли будете летіти в Канаду На ютуб , напевно вже є 1000 і одне відео , по заповненню анкети Все максимально просто «Помагатєлі» точно для цього не потрібні І в цій групі , ви знайдете відповідь на будь яке запитання. Просто в пошуку групи , фразу написавши Люди тут про це , 7 місяців говорять
-
Добре, дякую)) Я знаходжусь в Чехії та маю візу тимчасового захисту, але я хотіла б закрити її та відкрити робочу візу до Канади, можливо це? Або це питання краще вирішити тут? Друге питання, як отримати візу до Канади, можливо потрібно знайти агентуру яка в цьому може допомогти? Буду вдячна за відповідь
-
Пишіть сюди Матимете сотню відповідей , на будь який смак
-
Доброго вечора 😊 Маю декілька питань з приводу отримання візи та працевлаштування в Канаді. Буду дуже вдячна, якщо хтось відпише мені в особисті повідомлення ☺️