Українська Канада
-
Наприклад , оформили sin, страхування і тд , а згодом переїхали в іншу провінцію
-
Під час вибору PNP, як на мене, варто подумати в тому числі над: яка квота провінції на PNP та конкретно обраного стріму? Як швидко заповнюється ця квота? Який конкурс (конкуренція), щоб таки потрапити до квоти? Що трапиться з моєю аплікацією, якщо цього року я не потраплю до квоти? Я вже мовчу про питання скільки часу в середньому займає процес. Інколи складається враження, що все настільки просто з PNP, що от приїдь в провінцію Х, поопрацюй Y - і буде тобі PR. А це далеко не так. Якщо б так було, то деякі провінції були б конвеєрами для PR, а так не відбувається. Нюанси, всюди ті кляті нюанси...
-
Найкраще і найлегше за всю історію імміграції в Канаду
-
Є ще і федеральні програми. Одна з них ця новенька програма для українських родичів в Канаді, відразу подача на федеральний рівень, аплікації легко заповнюється документів треба мінімум;) не знаю чи бачила ще якусь легку від цієї ❤️ Але нюанс: треба мати родича;)
-
За більшість. Але так, по Манітобі швидше
-
О Боги, ще хтось бере консультанта по ній?! Вон в Дмитра є відео по ній - безкоштовне ❤️! Все зрозуміло 😉 і нікому не потрібно нічого платити;) Дякую Дмитро!🤗 youtu.be/oVYVQcxG-kI?si=AXZf1Hyj1yIcE9wQ
-
чи є якісь надії, що з'явиться ще одна програма для спрощенного отримання ПР (як для тих, хто має родичів?)
-
доооо, чому ж тоді зробили для родичів, якщо вже було десяток міграційних програм?