Українська Канада
-
Привіт всім. Буду дуже вдячна за відповідь. Хтось перевозив лікарські засоби при переїзді в Канаду. Чи були якість проблеми з чим? Наприклад антибіотики, препарати для тварин. Чи були якість проблеми з цим?
-
Дякую
-
"на рівні з іншими" - всіх інших так не винищують; всі інші їдуть підготовленими і цілеспрямованими. Багато українців просто не витримають конкуренції з усіма іншими по імміграційним програмам, але Канада їх ніколи не депортує. Коли назбирається критична маса людей з протермінованими документами, тоді і будуть нові програми та послаблення для українців
-
Для цього треба знати історію українців в Канаді At the onset of World War I, the War Measures Act was implemented as a result of an Order In Council by the Canadian Government. This resulted in the internment of 8,579 “enemy aliens” of which over 5,000 were Ukrainians who had emigrated to Canada from territories under the control of the Austro-Hungarian Empire. An additional 80,000 individuals, of who the vast majority were Ukrainians, were obliged to register as “enemy aliens” and report to police authorities regularly
-
Легально, але ми говоримо за Канаду, яка загнала тисячі своїх громадян у табори тільки за їх неправильне походження. Це та Канада, яка насильно забирала дітей у корінних народів і відправляла їх у спецшколи. Так зараз ця Канада інша, і уявити собі, що вони депортують 100 тисяч неконкурентних українців у воюючу країну під кричущі заголовки світових ЗМІ - видається малоймовірним
-
Як ви вважаєте поступить уряд Канади? Департує людей у страну де йде война і як це приймут їх ізбирателі, ви вважаєте для них це не важливо. Але я також не думаю що ПР раздадуть усім охочим. А що до можливості отримання біженства це я вважаю можливо? Чи добре звучала би новина типо не пробовжать ВП, і ті самі поїдуть ви в своєму розумі, як це воспримить народ Канади який підтримую і дуже в близьких відносинах з багатьма новоприбулими українцями. Картина мати з дітьми їде до страни де їде война і буде жити з ними на вулиці чи у Маріуполі, що ви мелете. Може до речі пацанов вертатимуть якось, там же Зеленський якісь угоди заключив оборонні, хз що там. І я дуже полюбояю коли пішуть, що багато людей готовилось до цього переїзду. А як ви готовились цікаво якщо це екстренна программа? Персонально я був підготовлений англ моваю та розумінням де легше ПР отримати і все (але вибачте я вчив ту англ дуже довго) Але я розумію як зараз переживають люди і тільки вони зрозуміли що їм треба робити і трішки подучили мову, бо рік то не про що, як програму наприклад у Альберті прикрили і цім людям нужна підтримка і порада що їм робити. Чи давайте тоді скажить як є, що багато хто хоче щоб департували українців чи щоб ти самі поїхали і була б менша конкупенція і для цього морально тиснуть на них.