Українська Канада
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, як можна змінити провінцію у Work Permit - отримала документи в Торонто, не знала нюансу, щодо провінції і в аеропорту не перевірила. Одразу переїхала до Альберти і стикнулася із проблемами. Куди звернутися за допомогою?
-
Мені відмовили у страхуванні, коли обмінювала водійські права.
-
Щодо роботи так, але страхування ні. Бо зазначена провінція Онтаріо.
-
Електропровідність - це якраз про розчинні солі…і то далеко не всі…міряти ним щось у воді - то не є раціонально та якось показово. Просто до слова
-
І до слова про жорсткість води Хто бажає її помʼякшити, то можна спочатку набрати та дати відстоятися (хоча б пару годин). В осад випадуть солі заліза… Потім краще злити воду, не взбовтуючи, аби осад не потрапив, та закипʼятити. При цьому із води вийдуть всі леткі галогенові сполуки (ті ж хлоровмістні до прикладу) та випаде в осад білим налетом сполуки Кальцію… Вітаю Ви суттєво знизили жорсткість води. Приємного споживання)
-
-
Я ніде не писала, що я раджу. Перечитайте краще 😌 Просто це дешевше (коли великий обсяг) для тих, хто бажає зменшити жорсткість, бо вважає, що вона велика.
-
Мені то не треба читати) Я - хімік за освітою Я якраз знаю, як ми користувалися тим же tds-метром і для чого він потрібен)) За такою логікою можна цим прибором перевірити свіжовижатий сок та втратити свідомість від кількості, яку він покаже (хоча може просто і не показати, бо заглюче 😅)
-
Це із розряду, типу «міряти вміст нітратів» у овочах і фруктах 😅🤣
-
1. Для початку розберіться із термінологією 😌 Твердий осад та електропровідність - це різні речі. І саме друге вимірює прибор)) 2. Я не агітую і ніде не писала, що щось краще) лише написала, що прибор для вимірювання електропровідності води - це не показово. 3. Жорсткість води вимірюється показаннями всього декількох іонів. Тоді як мінералізація - це про загальний вміст розчинених іонів, солей, колоїдів…) І вище по чату писали, що відчувають смак заліза. От якраз тому і написала для бажаючих помʼякшити воду, як то можна зробити дешевше…і водночас можна якраз подивитись прям очима, скільки солей заліза взагалі є у воді…бо до прикладу у воді в Кривому Розі, Україна, де якраз видобувають залізну руду, заліза багато і вода дуже показова в цьому плані.
-
1. Різні, але взаємоповʼязані речі. В абсолютно чистої води мала електропроводність, високу електропроводність дають мінералі і солі, які у великій кількості шкідливі. Це один з показників якості води і вода з під крану в Канаді відповідає нормам. А бутильована - не завжди. 2. Чи правильно я вас розумію що ви пишите що навіть якщо електропроводність води в 4 рази вище норми, це не означає що вода небезпечна для тривалого вживання? Смакові характеристики - то інша абсолютно історія, погоджуюсь що їх легко покращити відстоюванням, вуглевим фільтром, банальним злиттям води з крану до вживання.
-
Бо запах їдкий…таких запах не тільки хлор має…але людям простіше асоціювати із ним