Українська Канада
-
знайшов де питати блін
-
Он жі ні бутірбродъ (с)
-
Я подала заявку на допомогу в розмірі 3000, мені подзвонили. Вони записалися на прийом через 1 місяць. Сказали, що порядок змінився. Буде зустріч, а потім будуть зараховані гроші. Цікаво, чи траплялося щось подібне з вами.
-
Доброго дня. Якщо візу по CUAET дали Worker, тоді Work Permit треба також отримати? Якщо так, його можна отримати після 31 березня по прильоту? Дякую заздалегідь за відповідь.
-
-
Дякую за відповідь)
-
A representative may contact you to request that you visit the nearest service Canada office
-
Я тільки що заповнювала анкету свекрусі. Пройшла, але на фінальному етапі, де підтвердження номеру анкети написано, що з нею можуть звʼязатися і запросити до сервіс Канада. От я не памʼятаю, чи було таке раніше ? Чи нам теж чекати такого «інтервʼю»?
-
Дякую , просто вже все в голові змішалося
-
Ми у лютому заповнювали - такий напис був Він і раніше був, друзі казали, проте ніхто не телефонував
-
Такого раніше не було? Я не памʼятаю, шо там було раніше написано . Там де , success, here is your confirmation number
-
пізнувато спохватились тільки
-
Вітаємо! Ми - українська туристична компанія в Calgary 🇺🇦 🇨🇦 Пропонуємо авторські тури на автобусах або індивідуальні тури на автівках мальовничими краєвидами Альберти та Банфу! 💪 Українскькі гіди та українські ціни! 🇺🇦🤗 Поїздки від 49$ 🗻 Подорожі по скелястих горах, хайкінг, прогулки по затишних вуличках Банфу, купання в гарячих джерелах, катання на тюбах, конях і навіть політ на літаку над містом та горами, кемпінг та рафтинг - завдяки 10-річному досвіду в туризмі ми точно знаємо що допоможе вам позбутися накопиченого негативу, навести лад в думках та відновити сили! 🚌 Кожний маршрут ми розробляли самостійно аби Ваш відпочинок був повний позитивних емоцій, гарного настрою та незабутніх вражень! Відгуки задоволених клієнтів - не дадуть нам збрехати ✅ Наш транспорт обладнаний кондиціонером, обігрівачем та усім необхідним для вашого комфорту 🚐 🚙 🌤️ Маємо всі необхідні страховки та ліцензії для перевезень! Підписуйтесь на наші соціальні мережі та слідкуйте за розіграшами безкоштовних квитків до неймовірної краси Канади разом з нами! 😍 www.instagram.com/uuadventures www.facebook.com/banfftrips Розклад поїздок: tickets.uucalgary.com/o/1 Підтримаємо українську спільноту в Канаді разом! 🇺🇦💪 ❗️❗️Наразі розігруємо 2 безкоштовні квитки на 31 березня в Банф. Деталі - www.instagram.com/reel/C4qXFCzNHY4/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== ❗️❗️