Українська Канада
-
типу так, після того, як була прийнята заявка
-
Без проблем. Питають, скільки днів будете в Ірландії, щоб вказати це в паспорті.
-
За що любити короля?
-
Забрав мати в суботу з літака. Сьогодні оформили: 1) Час 10:00 - 11:00 Service Canada - SIN Number (чекали в живій черзі 45 хв, оформлення зайняло 15 хв) 2) Час 11:00 - 12:00 CIBC Bank - Chequing account, Saving Account, Credit Card (Smart Account for Newcomers), вчора вверечі онлайн був вільний слот на 11 ранку. Відділення банку в 1 хв від Service Canada і вийшло ідеально по часу 3) Час 15:00 - 15:45 Service Ontario (Очікування в черзі 7 хв, оформили Health Card + Ontario Photo Card). Було би набагато швидше, але на WP не стояла дата видачі перміта, то працівник дзвонив своєму супервайзеру все пояснював, той потім дзвонив своєму супервайзеру пояснював, це зайняло зайвих 25-30 хв 4) Залишилось тільки пройти медицину, але я забукав її онлайн на наступний тиждень
-
Я тільки що подав. Зробив скріншоти всіх кроків: 1) Перед стартом вони попереджають, що можуть зв'язатися 2) В процесі заповнення вони кажуть, що телефон та імейл це опція, а не обов'язок. Я телефон не вказував, дав тільки імейл 3) Після подачі вони попереджають знову, що можуть зв'язатися
-
Видали книжечку,то там написано ,що для мед.страхування можно взяти в арену пошту і туди прийде страхування
-
Вітаємо, Vasyl Malanchuk! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada