Українська Канада
-
В мегаполісах немає роботи, може краще nearby будувати? Це може зменшити краймс. Податки треба зменшити дуже сильно бізнесу та для багатих.
-
Де тут друге місце? Мінімізація біас? Ага, любу статистику відкрий і Польща буде більш безпечніша, як туди Канада потрапила це загадка (насправді ні, просто гроші порішали)
-
Що на кшталт Лі Куан Ю? Теж проклинають його Сінгапурці?
-
20 років? Китай набагато швидше будує житло, дуже багато проектів, а Канада будує одну хату 40 років?
-
Encourage population density within inner cities. Build more multi-unit housing
-
Нажаль ми бачимо як Канада малює цифри та прибріхує. Це була чудова країна, зараз за останні 10 років, Трюдо, олігполіями, навгамовною імміграцією і друкуванням грошей - це все зовсім інша країна. 101 як середня температура в лікарні. Це як кажуть про їх задоволеність життям і кращем місцем життя. На публіку вони задоволені. Поміж себе клянуть владу постійно. Тому будь-ласка не потрібно вірити. Люди в Африці теж задовлені життям, Ось тут сім'я вперше по]хали в Італію і сказали что все було чудово, але в захваті вони від продутків і їх смаків. Тут в Канаді люди нічого не просять, не знають і не порівнюють. Це як фанати Apple. Через 2 роки Apple випустить телефон з гнучким дисплеем і вони будуть казати ВАУ. А те що Самсунг та інші вже випускають таке саме 5-7 років вони просто будуть не в курсі. Тут все просто: є багаті і ті хто встиг придбати житло, та всі інші які вже ніколи не наздоженуть цей поїзд. 60% людей 25-45 орендують житло. Це Канадська мрія? Ні, дякую. Будь ласка поясніть як країні з 40М жителів маючи величезні території, ліси, каміння, пісок, нафту - не можу будувати достатньо будинків. Не хоче. Керівництво робить все аби цього не трапилось. Карбон такс (по суті податок на повітря) підвищили в 4 рази і всі промовчали. Наснаги панове. Але навіть якщо завтра зміниться влада ще 10 років тут буду неперливки.
-
я прочитав методологію дослідження, і вона в мене особиство викливає більше скепсису, ніж довіри. І діло не лише в тому, що людей опитували. Але це лише моє враження, да і по 5 кругу одне те саме мусолити не бачу сенсу, соррі)
-
Так, я за що і кажу, Канада безпечна, але методологія мені особисто взагалі серйозно не сприймається, що таке просто опитати людей чи їм гуд, відчуття безпеки воно ж відносне. Тут трешу вистачає ж і часом аж занадто)
-
Ти мене здивував. Розумна людина 👍
-
до речі, нарахунок вбивств і безпеки в США і Канаді, лише в одному Чикаго за 2022 рік було вбито десь стільки ж людей, скільки в цілій Канаді за тей рік, так що так то ця цифра в 2.3 дійсно мала відносно багатьох інших країн в світі і тим більше південного сусіда.