Українська Канада
-
Можна взяти статистику в селі канадськом і в столиці Польщі, тоді так Канада буде на 1-2 місці. Це як статистика працює. Приклад. Можна як завгодно маніпулювати
-
Вставлю свої 5 копійок, Ви скинули юс ньюс, вам вище відповіли, що таке собі джерело. Джерело то добре, але ви так само скажімо "проманіпулювати" статистикою. Ось їхня методологія www.usnews.com/news/best-countries/articles/methodology, як я зрозумів, вони опитували людей в країнах, і на основі їхніх відповідей формували рейтинг. Порівняння по сухим цифрам немає, а по ним вибачте, Канада далеко не третя буде.
-
Що відбувається? Чому так токсично? Не думаю що обовʼязково спілкуватись тільки звинуваченнями і питаннями на питання. Це чат для українців в Канаді, для допомоги, підтримки, пошуку чогось або питань про життя в Канаді. Це не місце срачів, хизування, хто тут більший патріот і кому більше Європа не подобається. Люди, будьте людьми, поважайте один одного
-
Чекаю відповідь на моє питання зверху ))
-
Ти в канадській групі питаєш в Україні чи ні? Ти якийсь свєрхразум
-
Потужно
-
Мені сподобалось спостерігати коли в рашкі рубль поїхав з 30 стримко вверх, як купа дуже розумних россіян, які ще вчора зі знанням справи, пояснювали недолугим, що долар це нічім не забезпечена бумажка, яка нічого не варта, а рубль дуже недооцінений, і сама краща валюта, побігли усі гурьбою, підтягуючи штанці, міняти свої православні рублі, на мерзкі зелені бумажки, і ще в чергах дралися.😊 Зара щось стало менше таких розмов чомусь.🤔
-
Хибна аналогія Створювати помилкові аналогії чи метафори, щоб перекладати побудовані у яких висновки початкову проблему. «Капуста не розуміє, що є коза. Коза не розуміє, що існує людина. Так само і людина, як капуста чи коза, не може зрозуміти Зевса»