Українська Канада
-
Які варіанти легального переїзду в Канаду зараз для українців? чи реально знайти роботу до переїзду? На яких ресурсах краще шукати?
-
Шанси є Деяким ось 6 місяць відповіді не має, чекають
-
Все буде добре Поні та єноти рулять 😉
-
Дякую!
-
Вітаємо, Саша! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Я дзвонив в IRCC,тому що аккаунт з яким робив візу,не співпадав з аккаунтом який я створив вже по приїзду в Канаду,хотів об'єднати тих 2 аккаунти,але вони сказали,що це неможливо, якісь неполадки в них були з серверами ,тож мені підтвердили ,що мій медогляд є в них в базі..спробуйте їм зателефонувати
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, щось по стоматологіям, можливо є якісь переваги для українців? Чи як краще всього піти до стоматолога?(бо просто приватний візит дуже вже дорого...). Страховки поки не розглядаю(
-
хоча б написали звідкіля
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи їде хтось в п'ятницю на Ніагару на день? Не має можливості взяти машину. Дуже хотілося б там побувати, але є лише день