Українська Канада
-
Дайте підказку будь ласка... Чи можна податися на КУАЕТ ворк перміт ще на 3 роки після 31 березня? Буду дуже вдячний
-
Добрий день) Я смм-спеціаліст, та хочу запропонувати вам свої послуги по веденню та просування ваших акаунтів🤗 Якщо ви працюєте в б‘юті ніші, або маєте свій бізнес, який хочете просувати в соціальних мережах, або вам потрібна допомога в веденні ваших сторінок, пишіть в особисті повідомлення, розкажу більш детально🫶🏼
-
Доброго дня. Маю питання, в мене дружина сімейний лікар, але хоче переформатувати сферу діяльності на лазерного спеціаліста (думає здавати в Україні на міжнародний сертифікат в Лазер Хаусі). Але не знає чи цей сертифікат буде діяти в Канаді, в Європі ніби буде працювати. Можливо хтось знає до кого можна звернутися з таким питанням? В дружини віза робилась ще в 2023 році. (Візітор віза)
-
А хтось користується цим непорозумінням яке називається Coinbase? Хтось купляв USDT через це?
-
Всем привет, мы молодая пара, хотим снять дом или квартиру в Halifax с 1 сентября. В данный момент ищем людей которые хотели бы снимать вместе с нами. Приоритетно ищем 3-х комнатые квартиры и дома, 2 комнаты будут сдаваться. Цена аренды жилья будет делиться на 3 части. Цена аренды будет не больше 3 тысяч, коммунальные услуги и интернет будет делиться тоже на 3 части. (В некоторых случаях коммунальные услуги включены) Пишите в личку, с радость отвечу.
-
Про це я в курсі , але був потрібен тезер Бінанс блокнули якісь генії з уряду ))
-
Я ж думаю ви розумієте, що це смішно )) Ніхто не перекидає чорнуху через біржу ))
-
Привіт всім, ми молода пара, хочемо орендувати будинок або квартиру в Галіфаксі з 1 вересня. Зараз ми шукаємо людей, які хотіли б знімати разом з нами. Першочергово шукаємо трикімнатні квартири та будинки, 2 кімнати будуть здані. Вартість оренди житла буде розділена на три частини. Вартість оренди не буде перевищувати 3 тисяч, а комунальні послуги та інтернет також будуть розділені на 3 частини. (У деяких випадках комунальні послуги включені) Пишіть особисто, я з радістю відповім. Пари вітаються
-
Так це ж уряд висунув ряд вимог, так? Ні, не перекидають) якщо я зараз перекинув би просто так хоча б 50к USD вам, мене б сама біржа не пропустила. Хоч у Канаді, хоч в Україні. У цьому немає сенсу, коли є просто гаманці де ніхто нічого не заморозить, про холодні гаманці я взагалі мовчу
-
Дякую ) я ж це не робив 😁
-
Як можна соромитися говорити українською мовою? Дивно
-
Я більше переживаю, щоб не сказати щось російською при українцях,, щоб не почали ганьбити, або слухати розказні що я мушу українською тільки говорити або не отримати сервіс або не візьмуть на роботу деякі українці в Канаді або не дадуть рекомендацію.