Українська Канада
-
Тогда нахуй эту группу, правила в попку а группу в топку
-
Ух, добре 👌
-
Если на китайском говорить, то что глаза узкими станут ? Пожелтеете? вы с ума сошли, я с Харькова и всю жизни разговариваю на Русском языке но при этом терпеть немогу россиян
-
Але з якого .....всі думають тоді ,що я маю розуміти чи слухати - коли хтось до мене говорить по російськи ... Це мої кордони - мені не приємно слухати ... Я нікого не заставляю...але коли бачиш когось ,і кажеш я з України,а до тебе по російськи говорять ... На х...воно мені ... Не вмієш ...говори по англійськи .
-
Американський суд підтвердив те, що в Мінцифри роками заперечували: 13 січня 2022 року російські хакери зламали Дію і отримали чутливі дані 13,5 млн українців. Ця база даних давно продається на форумах в даркнеті. Одного із організаторів зламу тепер американці оголосили в розшук.
-
Чудово, що у вас прекрасна українська і вам не потрібно її вдосконалювати ) але знаю людей, які все життя розмовляли рос/суржиком і хотіли б почати говорити українською, але соромляться, бо думають, що будуть робити помилки і виглядати недолуго, тому й досі не переходять. Напевно, автор з цього і виходила, коли вигадала назву🙌 тому нічого дивного чи меншовартісного не вбачаю
-
Гугл трішки погано перекладає) але прочитати і розмовляти - це трохи різні речі)
-
Я використовую англійську замість транслецт, якщо не знаю українською