Українська Канада
-
Якщо подаєте по свідоцтву , дитина отримає разовий проіздний документ, Sjtd.
-
Мені сказали,що візу дають до кінця дії паспорта,тому як з простроченим важко відповісти
-
Або може дасте контакти кому міжна написати? Спитати?
-
Допоможіть будь ласка з питанням по CUAET. У дитини пройшов строк дії загранпаспорта, Зараз нажаль більше не продовжують, тільки новий отримувати.А це три місяці чекати Може хтось подавався на прострочений паспорт або взагалі без нього, тільки із свідоцтвом? І отримали дозвіл на в'їзд до Канади? Допоможіть порадою
-
Мені сказали,що здати можна,але це нічого не гарантує
-
Тут є людина, яка вже не раз купувала авіаквитки, добре орієнтується в процесі і може допомогти? Напишіть мені будь ласка🙏🏻
-
-
Добрий день всім. Хто відправляв документи в Варшаву,могли б підказати якою почтою?
-
Ні, ще й написали, що це в Манітобі тільки нормально працює
-
Вітання всім. Підскажіть будь ласка як записатися на тест з англійської мови ECA.
-
Доброго дня. Не знаєте де можна знайти інформацію про це житло на 14 днів
-
У 'автора того посту' (це я, якщо що) складнощі з перекладом відсутні.) Я спеціально озвучував офіцеру суму готівки, що ввозиться (перевищувала 10 тис на родину, але не перевищувала 10 тис на кожного окремого члена родини), і питав чи маю я її декларувати. Відповідь була негативною. В принципі, я не бачив проблеми з декларуванням і був готовий задекларувати ці гроші. Наскільки я розумію, то це може вплинути лише на надання провінційної допомоги та субсидій на садок, бо при отриманні і того і іншого треба вказувати суму наявних коштів і, очевидно, що вказувати значно менше за задеклароване, мабуть, не варто. Як би там не було, зазначене вище - це особистий досвід станом на червень, а не фахова консультація. Можливо, це суб'єктивний підхід конкретного офіцера, але як є. Так само ніхто не вилучав нічого з тих понад півсотні найменувань ліків (в т.ч. антибіотиків), які ми везли з собою, хоча періодично теж пишуть про якісь переклади і призначення лікаря.
-
Всім привіт! Підскажіть контакти юриста та бухгалтера, які допоможуть відкрити юрособу в Оттаві 🙏