Українська Канада
-
Вірю, що наш народ нарешті збудеться комплексу меншовартості. Це не до того, щоб паплюжити чи нарікати на інші держави. Це про те, щоб цінувати і розвивати свою, або принаймі припинити поширювати наративи, що тут у нас все погано, ми тільки аграрна, відстала країна і тд, і тп🙄
-
Доброго дня. Дайте будь ласка ссилку на програму cuaet. Дякую
-
Скажіть, будь ласка, при знятті готівки в Канаді з карти Європейського банку. Комісія може бути як канадського банку так і європейського. Якщо не враховувати комісії європейського банку, чи беруть комісію канадські? Цікавлять і банкомати і каси банків. Бажано не теорію.
-
Є один ньюанс, Ви зараз громадянка України, і приїхали в іншу країну «оформляти» нове життя. Якщо б у Вас була ситуація що Ви б щось оформлювали в Україні не як громадянин, а як «прибулець з третьої країни», то Ви б знали де паперці, і 5 годин були би 5 секундами. Якщо когось щось не влаштовує: Чемодан-Україна хайлі велком хом. То як Канада приймає Українців викликає справжню повагу, а то як Українців щось завжди не влаштовує мене просто бісить. Ау люди!!! Ви в іншій державі яка входить до топ 10 держав світу, краще вчиться досвіду канадців з організації життя без корупції і без «родичів/кумів»
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка чи треба якісь ліки придбати до переїзду в Канаду - типу від кашлю, для горла, від головного болю, насморку, чи все ж таки це все можна купити без рецепту? Дякую!
-
У Канаді на англійській мові розмовляють , питань нема . Ніхто не готовить ти зрадив свою країну ! Так що не беріть дурне у голову ! А думайте краще о хорошому
-
У вас така позиція , а в мене інша , якщо люди хочуть розмовлять російською мову , то нема проблем . І війна тут не дочого . Не потрібно змушувати та відноситися інакше к людям . Розмовляєте українською супер ! Російською супер ! Ти все одно українець !!
-
Яка у вас робота, що робите?
-
Ось писав про тест і посилання на додаток
-
Привіт! Хтось здавав недавно тест з теорії на права в Онтаріо? Питання такі як в укр версії правил чи інші?
-
Тут простору у всіх достатньо. Коментарі не обмежені, тому не розумію для чого це писати. І щодо сприйняття позитивних аспектів життя в Канаді, це тільки ваш висновок із сказаного мною. Я поділилася своїми оцінками щодо бюрократії в Канаді і ніяким чином не зачепила інші позитивні/негативні аспекти. Ба більше, я навіть не висловилася як я це сприйняла. Я просто навела факти бюрократії в Канаді, які мене спіткали після прибуття. Тому ви уважніше читайте коментарі інших і можливо зможете щось вичерпнути для себе, а не додумати і перекрутити😊
-
Так, це правда. Кожна країна різна по своєму. Щодо раю не знаю, бо ще ніхто не повертався сказати як там🤣але мені здається що навіть найбільший оптиміст має маленький відсоток відчуття реальності. Тому висловлювати свою думку, це не про мислити негативно або позитивно, це про ділитися інформацією, яку ти відчуваєш на даний момент. І це нормально, що люди висловулюються по різному та погоджуються або не погоджуються з думкою оточуючих.
-
кожна країна багатовиімірна і багато полярна. В кожній країни є круті сторони і жахливі сторони. Все життя обожнював Україну жив в ній та слухав як навколо всі скиглять і кажуть що суцільне жубожіння і люди пухнуть з голоду. Переїхав в Канаду і теж все подобається. Але продовжую слухати як все погано від певного прошарку населення .. То може проблема не в країнах а в підходу до оцінки реальності. Ідеально. буде тільки в раю . Питання на чому фокусується ваша психіка. На сильних сторонах чи на слабкиз сторонах