Українська Канада
-
На емейл надіслали код. Введіть і зайде
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, чи була у когось проблема з оформленням соціальної допомоги і як ви її вирішували? Мені ось таку помилку вибиває, хоча вся введена інформація вірна : «Error 1: The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate.» Дякую
-
ну я кажу по факту, був такий випадок що за тиждень отримали, але там біометрію здавати не треба було - людині пощастило і її заявку обробили реально за 2-3 дні і вона віднесла самостійно паспорт бо була не далеко і вклеїли швиденько
-
Ато і більше,Так що і женитися і дітей все дозволенно!
-
процес від подачі заявки на CUAET від 1 тижня і по..... деякі люди вже пів року чекають
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Добрий день. Підкажіть, будь ласка, скільки займає весь процес від подачі заявки на CUAET до отримання візи на руки? Знаходимось у Варшаві. І скажіть також, якщо ми з дівчиною плануємо заключити брак, то чи не ліпше почекати цього моменту та подати заявку разом, чи не чекати і подаватися окремо вже зараз? Чи можуть бути якісь проблеми в такому випадку? Заздалегідь дякую за відповідь. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
Всім доброго дня. Тут є люди які робили вклейку візи в паспорт в МАДРИДІ (Іспанія) ? Як довго зайняв цей процес ? Заздалегіть дякую за відповідь 😉
-
Добрий день. Скільки орієнтовно чекати на паспорт, якщо відправляти у Варшаву на вклейку?
-
Також хороший варіант. Спробуємо дізнатись, дякую)
-
Дякую за відповідь)
-
але краще перепитайте бо багато хто відправляв через dhl здається
-
Дякую дуже)
-
от цього не знаю відправив з чехії до австрії через ceska posta по трекінг номеру здається їде чекаю коли прибуде у відень